nlc.hu
Sztárok
Sofía Vergara nem bírta máshogy, nyugtatókat kellett szednie

Sofía Vergarát annyira megviselte ez a szerep, hogy nyugtatókat kellett szednie

Sofía Vergara őszintén vallott szenvedélyéről és arról, mennyire megviselte őt az egyik szerepe, amikor dohányoznia és innia kellett.

A színésznőnek rendkívül fontos a reggeli rutinja, és van egy elengedhetetlen része a napjának: a kávé. Sofia Vergara naponta három csészével iszik belőle.
 

Sofia Vergara

Sofia Vergara (fotó: Getty Images)

 
A kolumbiai származású híresség nagyon elfoglalt, így ahogyan a nap többi része, a reggele is be van osztva. Sofía Vergara számára azonban két dolog biztosan elsőbbséget élvez: a kávé és fia, Manolo.

A legutóbbi interjújában az Us Weeklyvel a hollywoodi sztár részletesen bemutatta napirendjének egy részét, és bevallotta, hogy imádja a kávét. „Amikor felébredek, az első dolog, ami az eszembe jut, a kávé” – mondta a színésznő, majd hozzátette, hogy az abszolút kedvence a sötét pörkölésű kávé tej és cukor nélkül.

Vergara fia, Manolo is nagy rajongója a kávénak, olyannyira, hogy anya és fia kedvenc kávézójukban szoktak összeülni, hogy megvitassák kivel, mi történt.

“Általában naponta három csésze kávét fogyasztok – kettőt reggel és egyet ebédkor. Arra figyelek, hogy délután 4 után már ne igyak kávét, hogy ne ne zavarja meg az alvásomat”  – nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette:

“A fiamnak és nekem mostanában nagyon hektikus az időbeosztásunk, de nagyon fontos, hogy minőségi időt töltsek vele. Órákig tudunk beszélgetni a kedvenc kávénkat kortyolgatva és ezek a pillanatok a mindent jelentik nekem” – mondta Sofia a lapnak.

A kolumbiai színésznőt megviselte a kokainnagyiról szóló sorozat forgatása. A Griselda feladta a leckét Sofía Vergarának. 

“Eddig leginkább csak a  Modern családot forgattam, nem nagyon tudtam, mi vár rám. És amikor elkezdődött ez az egész, úgy éreztem, nagyon nehéz. Sírni, amikor kell, gyilkost játszani, ha úgy van, kokaint felszívni, alkoholt inni, cigarettázni. Soha életemben nem cigiztem, 50 évesen kellett megtanulnom, ráadásul Griselda minden egyes jelenetében dohányzik. Három hétig alig tértem magamhoz, nem tudtam aludni, nyugtatót kezdtem szedni, nem virraszthattam, mert tudtam, másnap reggel újra a kamerák elé kell állnom. Úgy éreztem, aludnom kell, bármi áron, ha nem tudok, akkor meghalok (…) Kolumbiából származom, láttam sok őrültséget, tudtam, hogy meg tudom csinálni Griseldát, de nem volt könnyű, megszenvedtem” – nyilatkozta Vergara. 
 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top