nlc.hu
Sztárok
III. Károly király szeretné meglátogatni Harry herceget

III. Károly király szeretné meglátogatni Harry herceget, de a család ellene van

III. Károly király állítólag tárgyalásokat folytat arról, hogy meglátogassa Harry herceget Amerikában, de mit szólnak ehhez a családtagok?

Károly király látogatóba menne Harry herceghez, de ezzel a lépéssel nem értene egyet Vilmos herceg és Camilla királynő.

III. Károly Király

Fotó: Getty Images

Tom Quinn királyi szakértő szerint Károly szívesen lenne “barátságos nagypapa” Archie hercegnek és Lilibet hercegnőnek, de Harry gyermekeinek meglátogatásához Montecitóba kellene utaznia. A New Idea szerint a jövő hónapban van egy rés a király programjában, ahol egy esetleges látogatásra sor kerülhetne.

A kiadvány azt is állítja, hogy Harry hezitál, hogy elhozza a gyerekeket az Egyesült Királyságba. Tom korábban azt mondta kizárt, hogy a sussexi herceg felesége, Meghan Markle is visszatérne brit földre.

Most azt mondta, hogy tárgyalások folynak arról, hogy a király  magánlátogatásra induljon az Egyesült Államokba. A szakértő azt állította: “Kétségbeesetten szeretné látni őket, és utálja a gondolatot, hogy Archie és Lilibet nem úgy emlékszik majd rá, mint arra a meleg, barátságos nagypapára, aki lenni szeretne”.

A New Idea forrása azt is sugallja, hogy a király egy kicsit jobban érzi magát, hónapokkal a rákdiagnózisa után, ami azt jelenti, hogy “leszámolásra” kerülhet sor a család közötti feszültségek megszüntetésére. Állításuk szerint: “Ez a viszály már túl régóta tart, és Károly alig várja, hogy rendezze – de tudja, hogy ennek Harry és Meghan otthonában kell megtörténnie, különösen, ha látni akarja az unokáit”.

A kiadvány szerint Harry nyitott lenne arra, hogy apját Montecitóban üdvözölje. Camilla királynő és Vilmos azonban állítólag hezitálnak a látogatással kapcsolatban. Camilla úgy tudják, hogy aggódik a király egészségi állapota miatt, mivel az új-zélandi látogatását visszavonták.

Eközben Vilmos nem érti apja vágyát, hogy láthassa Harryt. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top