nlc.hu
Sztárok
Ezek a rendezők gyűlölték a saját filmjeiket

7 rendező, aki gyűlöli a saját filmjét

A következő rendezők ki nem állhatják néhány kifejezetten emlékezetes alkotásukat. Olyannyira, hogy volt, aki egyenesen bocsánatot kért a közönségtől.
steven spielberg indiana jones és a végzet temploma

A filmkészítés nem olyan egyszerű meló, mint amilyennek kívülről tűnik. Nem elég, ha van egy víziód, amit rendezőként meg akarsz valósítani. Gyakran olyan tényezőkkel is meg kell küzdened, mint a költségvetés vagy a stúdió akarata. És majd csak ezek után kezdhetsz el a színészvezetéssel, az operatőrök munkájával és a vágással foglalkozni.

Ráadásul később lehet, hogy a végeredmény egyáltalán nem olyan lesz, mint amilyennek kezdetben képzelted. Mert nem kaptál teljes alkotói szabadságot, túl nagy volt a nyomás, vagy éppen utólag visszatekintve teljesen máshogy csináltad volna.

Ezt az érzést nagyon is jól ismerik az alábbi rendezők. Talán nem meglepő, hogy két, a Marvel által felbérelt direktor is szerepel a listán. Az viszont már inkább, hogy nagy nevek, legendás mesterek is helyet kaptak a saját alkotásaikat utáló rendezők sorában. 

Lássuk, kik ők!

david fincher alien 3
Megnézem
Összes kép (7)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top