nlc.hu
Sztárok
Détár Enikő: „Pár éve még toplessben napoztam”

Détár Enikő: „Pár éve még toplessben napoztam”

Tengerparti nyaralással ünnepelte párjával a 10. évfordulójukat.

Tíz éve nem járt tengerparton Détár Enikő, ám kedvese, Kiss Péter most meglepte egy pár napos vakációval, amelyet úgy élveztek, mint két tinédzser. Sőt szerelmük 10. évfordulóját is megünnepelték Marbellán. Azért döntöttek Spanyolország mellett, mert 10 évvel ezelőtt éppen oda utaztunk először együtt.

Détár Enikő és párja, Kiss Péter - Fotó: Sajtószoba

Détár Enikő és párja, Kiss Péter – Fotó: Sajtószoba

A színésznő februárban ünnepelte a 60. születésnapját, de húszéveseket megszégyenítően mutat bikiniben a nyaralásukról közzétett fotókon. „Mindig is bikiniimádó voltam, pár évvel ezelőtt még toplessben napoztam, most már azért mind a két része rajtam van” mesélte nevetve a Story magazinnak, és azt is, hogy imádja, ha a nap kényezteti a testét.

Azt mondja, rég nem érdekli, hogy a strandon megnézik-e a férfiak, pláne a nők. „Tudom hogy a nők szeretik egymást csodálni vagy kritizálni, de ezt elengedtem. A férfiak reakcióját sem veszem észre. Egy férfié érdekel, Péteremé, az ő szemében pedig az ragyog, hogy nincs ellenére az, amit lát” – vallotta be Détár Enikő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Détár Enikő: „Pár éve még toplessben napoztam”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top