nlc.hu
Sztárok
Még mindig várja a jelentkezőket táborába Tóth Gabi

Még mindig várja a jelentkezőket táborába Tóth Gabi

Hamarosan kezdetét veszi az énekesnő és párja közös szervezésű tábora, amelyre még tart a jelentkezés, azonban már csak pár hely maradt!

Korábban már mi is írtunk róla, hogy hatalmas az érdeklődés Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence közös táborára. Most azonban úgy tűnik, még mindig van néhány szabad hely, a jelentkezés azonban hamarosan, július 8-án lezárul. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Az Egy a ritmusunk névre hallgató tábor leírása szerint két csoportban fognak foglalkozni a résztvevőkkel. A 8-12 éves korcsoportot Kiss László Vidor, a Fricska táncegyüttes tagja oktatja majd, a 13-18 évesekkel pedig Tóth Gabi és párja fog foglalkozik. Ahogyan ők írják: Papp Máté Bence az Egy a Ritmusunk Tábor lelke és kezdő üteme, Tóth Gabi pedig a szíve és hangja.

A tábor tematikája tökéletesen illeszkedik az utóbbi időben Gabi által képviselt hagyományőrzéshez: a lovaglás, az íjászat, a nemezelés és a gyöngyfűzés is a repertoárban van a jurtákban elszállásolt gyerekek számára, akik nap végén Tóth Gabi koncertekkel vezethetik majd le megmaradt energiájukat.

„Eredetileg 40-50 fővel akartunk indulni, de már kibővítettük a jelentkezést, és körülbelül 70 főnél járunk, ezt még bevállaltuk. Nagyon örülünk neki, hogy ennyien jönnek, rengeteg felnőtt is írt nekünk, hogy szívesen jönnének, így elgondolkoztunk rajta, hogy legközelebb felnőtt tábort is tartsunk, ahol mindenki visszarepülhet egy kicsit a gyerekkorába.” – nyilatkozta korábban Gabi, akinek július 15-én veszi kezdetét az egyhetes tábora.

Pár napja a @nyar24_dunatv vendégei voltunk Mátéval és gitáros barátommal Csóka Péterrel, ahol dalolásztam is és beszélgettünk a táborunkról, ahova még július 8-ig várjuk a jelentkezéseket a www.egyaritmusunk.hu weboldalom🙌 ️☀️🌿 az utolsó helyek maradtak és nagyon várjuk a július 15-21 ig tartó hetet, ahol együtt táborozhatunk! Várjuk a közös táncolást, énekelést, kirándulást…  ️ szuper emberek csatlakoztak a táborunkhoz például @robertabkorovits_nlpcoach szakember is, aki nem Abrokovits, hanem Abkorovits Róbert😄😂🙌 Bocsi Robi, pedig a “nyelvtörők” menni szoktak

írta a mai napon közösségi oldalára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top