nlc.hu
Sztárok
Visszatérhet Palik László a képernyőre? De melyik műsorban?

Visszatérhet Palik László a képernyőre?

Palik László visszatértne a tévé képernyőjére? Most azonban az a pletyka járja, hogy nem sport műsort vezetne, hanem egy igazán klasszikus vetélkedőt.

Palik László egyszer már úgy érezte, hogy végleg búcsút mond a képernyőnek, és nyolc évig távol is maradt, ez idő alatt főállású apaként élt.

 

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Azonban, amikor felajánlották neki az Exatlon Hungary műsorvezetését, a kihívás elég izgalmasnak tűnt számára, így elfogadta az ajánlatot. Végül 2021-ben távozott a műsorból, és azóta nem szerepelt egyetlen csatornánál sem, helyette a saját Palikék Világa YouTube-műsort vezeti Dombovári Vandával és Wágner Tamással. Most azonban, ahogy a Sorozatwiki értesült, ismét visszatérhet a televízió képernyőjére: a Legyen Ön is milliomos!. A pletykák szerint pedig Palik Lászlónak ajánlották fel a műsorvezetői széket.

A legendás vetélkedőt Vágó István tette híressé, és az akkor még RTL Klubnak nevezett tévécsatornán sugárzott műsor 2000 és 2008 között hihetetlen nézettséget ért el. Később aztán váltották egymás a műsorvezetők, így a showt 2009–2010 között Fábry Sándorral, 2012–2013 között Friderikusz Sándorral láthatták a nézők. 

Legutóbb pedig 2019-ben Gundel Takács Gáborral a TV2-n. A pletykák szerint Palik László lehet a vetélkedő ötödik házigazdája, és a műsor a 2024/25-ös televíziós szezonban kerülhet újra a TV2 képernyőjére.
 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top