nlc.hu
Sztárok
Kiderült, kislányt vagy kisfiút vár Tornóczky Anita

Kiderült, kislányt vagy kisfiút vár Tornóczky Anita

Elárulta a születendő gyermeke nemét.

Tornóczky Anita a párjával már hosszú ideje vágytak arra, hogy közös gyermekük lehessen. Öt éven át küzdöttek, rengeteg vizsgálat és orvos után végül Kassán, lombikprogram segítségével márciusban sikerrel jártak a második beültetés során. A kismama immár a 18. hétben jár, és a Blikknek elárulta a baba nemét is.

Már azt is tudjuk, hogy kisfiút várok. Nagyjából egy hónapja derült ki a gyermekünk neme”  – mesélte. Mint mondja, még nem kezdtek el ruhákat, játékokat vásárolni, de ami a babaszoba dekorációját illeti, a párjával egyetért abban, hogy állatok díszítsék majd a falat.

Tornóczky Anita most egy időre felhagyott az edzéssel, és mellőz minden fizikailag megterhelő tevékenységet. “Nagyon szeretnék vigyázni a gyermekemre és úgy érzem, ezt az áldozatot meg kell hoznom” – indokolta a bulvárlapnak a döntését.

Amúgy a tapasztalatokról, melyeket a lombikprogramok során szerzett, idővel majd a saját oldalain is mesél. Azt reméli, sikerül erőt adnia nőtársainak és megerősíteni őket abban, hogy büszkék legyenek arra, amit testileg és lelkileg végigcsinálnak ebben a nehéz és megpróbáltatásokkal teli folyamatban.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top