nlc.hu
Sztárok
Csókolózni láthatták Király Lindát és L.L. Juniort?

Csókolózni látták Király Lindát és L.L. Juniort: máris tiszta vizet öntött a pohárba az énekesnő

Egy rajongó szerint a két fél a Lupa-tónál gabalyodott egymásba az este folyamán. A pletykára maga az énekesnő is reagált!

A Bors egyik olvasója azt állítja, hogy csókolózni látta Király Lindát és L.L. Juniort csütörtök éjszaka a Lupa Beach-en. A hír kapcsán a lap felkereste az énekesnőt is, aki tiszta vizet öntött a pohárba a pletyka kapcsán.

Régóta tart a barátságuk, már 2012-ben is lencsevégre kapták őket (Fotó: Gálos Mihály Samu / fotocentral )

Régóta tart a barátságuk, már 2012-ben is lencsevégre kapták őket (Fotó: Gálos Mihály Samu / fotocentral )

L.L. Junior “hevesen csókolta” Király Lindát csütörtök éjszaka a Lupa Beachen

– állította a Bors egyik olvasója, amit az énekesnő azonnal megcáfolt a lapnak.

“Érdekes, mivel utoljára tavaly jártam a Lupán. És nem győzöm elégszer elmondani, több mint 20 éve ismerem Juniort, nagyon jóban vagyunk, de csak barátok vagyunk”

– nyilatkozta Linda a lapnak, ezzel megcáfolva az olvasó állításait. 

Érdekesség, hogy már nem először boronálják össze a két énekest. Két évvel ezelőtt ugyanis mindketten egy olaszországi városból, Positanóból jelentkeztek be, ami a kommentelők egy része szerint nem lehetett véletlen. A feleket ekkor is beszéltek már kapcsolatukról, nyilatkozataikban pedig mindketten leszögezték, hogy csupán csak nagyon jó barátok, akik két külön társasággal érkeztek ugyanabba a városba, így a románcukról szóló pletykáknak nincsen semmiféle alapja. 

„Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk. De tegyük is tisztába a dolgokat: kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon. Aztán azzal folytatnám, hogy világéletemben irtóztam attól, hogy valaki ismerkedni kezd egy párkapcsolatban élő másikkal, ez egész egyszerűen nem én vagyok. Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk. Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam” – nyilatkozta akkoriban Linda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top