nlc.hu
Sztárok
A végsőkig elkeseredett Rubint Réka

A végsőkig elkeseredett Rubint Réka

Schobert Norbi felesége, Rubint Réka gyerekkorára emlékezett vissza, onnan idézett fel egy kedves, megható történetet.

Rubint Réka éppen nyári táborát tartja Törökországban, ahonnan nem csak ő tett közzé sok fényképet, de férje, Schobert Norbi is megosztott néhány felvételt. Egyik fotójukon közösen mosolyognak, ezt kommentálta egy váratlan, nosztalgikus üzenettel a fitneszguru, aki felesége gyermekkori történetét osztotta meg.

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

„Drága Szerelmem! Sosem felejtem el az óvodáskori történeted, amit elmeséltél. Elmentél a kis lendkerekes bicikliddel a pusztamonostori óvodába és elhagytad az egyik kis fülbevalód. Annyira elkeseredtél, hogy elmentél világgá… Az egész falu Téged keresett, de lebuktál, mert ki volt támasztva a kis kerékpárod Marika nénihez, ahol a vigaszt kerested. Az én életem 23 éve teszed teljessé, és azóta voltunk együtt több mint 36 országban. Végigcsináltunk több mint 150 Alakreform tábort. Törökországban hatodszor vagyunk. Egy dolgot kérek: ha legközelebb elmész világgá, csak hagyj egy jelet, mert a mi világunk csak az “együtt” teszi nekem teljessé és a legboldogabbá…..” – írta Norbi a közös, romantikus fénykép mellé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top