nlc.hu
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes: Oxfordban csókolózott kedvesével

Emma Watson újra szerelmes: íme a fotó, amin csókolózik kedvesével

A Harry Potter-filmek sztárjára rátalált a szerelem, nemrég egy titokzatos férfi mellett kapták lencsevégre. Vajon mióta tart a kapcsolatuk?

Emma Watson életében új szerelem van, akit az iskolában ismert meg. Az egykori Harry Potter-sztárt, aki kreatív írást tanul az Egyesült Királyságban, 2024. július 1-jén fotózták le, amint diáktársával, Kieran Brownnal csókolózik az oxfordi Jerichóban.

Emma Watson

Fotó: Getty Images

Watson az idei évet nagyrészt a reflektorfénytől távol töltötte. A színésznő 2023 decemberében a brit Vogue-nak beszélt arról a döntéséről, hogy visszamegy az iskolába egy mesterképzésre.

„Mivel egy olyan karrierben vagyok, ami nagyon gyorsan halad, komoly döntésnek tűnt, hogy időt szánjak ezekre a dolgokra – mondta. – Az hogy írok, tanulok és a kamera mögé állok, félelmetes volt számomra, mert még soha nem csináltam ilyet. Mindig is a kamera előtt álltam, mindig is színész voltam.”

Watsont legutóbb Brandon Greenhez, Sir Philip Green divatvállalkozó fiához fűzte romantikus kapcsolat. Kapcsolatukról 2022 augusztusában röppentek fel hírek, majd 2023 májusában már a szakításukról pletykáltak.

Brownról, aki nem tartozik a hírességek közé, nem sokat tudni, de róla és a Watsonhoz fűződő kapcsolatáról már kiderült néhány dolog. Szerelmükről először akkor röppentek fel először a hírek, amikor július elején csókolózás közben kapták őket lencsevégre. 

Július 5-én ismét lefotózták őket egy randevún az iskolájukhoz közeli Gail’s Bakery egyik helyszínén. Nem tudni, hogy a pár mikor kezdett randizni, és valószínűleg ez így is marad, mivel Watson általában nem nyilatkozik a szerelmi életéről.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top