nlc.hu
Sztárok
Horváth Lajos Ottó ugyan otthagyta a Nemzeti Színházat, a várandós neje azonban maradt

Horváth Lajos Ottó ugyan otthagyta a Nemzeti Színházat, a várandós neje azonban maradt

Nagyon kötődik az intézményhez.

Ács Eszter életét is gyökeresen megváltoztatta a Nemzeti Színházban történt tavaly novemberi baleset. A 33 éves színésznő – aki a párjával októberre várják első közös gyermeküket – itt kezdte a pályafutását, és azóta is nagyon kötődik az intézményhez. Horváth Lajos Ottó feleségeként azonban a balesetben megsérült férje mellett is igyekszik kiállni. Most két tűz közé került: a 27 évvel idősebb párja éppen azzal az intézménnyel áll harcban, ahol ő is dolgozik azóta. A Blikk úgy értesült, hogy a férjével ellentétben ő azonban kitart a társulat mellett.

Ács Eszter és férje, Horváth Lajos Ottó Moliére Tartuffe című darabjában 2019-ben - Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ács Eszter és férje, Horváth Lajos Ottó Moliére Tartuffe című darabjában 2019-ben – Fotó: MTI/Mohai Balázs

“Eszter nagyon szereti a színházat és a kollégáit is, ez az első munkahelye. Az viszont őt is megérintette, hogy sokan elmentek az elmúlt pár hónapban. (…) Most egy időre szülési szabadságra megy, már nem is dolgozik. (…) Aztán majd elválik, hova fut ki a baleset körülötti helyzet mire ő a babázásból vissza akar térni dolgozni” – mesélte a bulvárlapnak a színésznő egyik kollégája.

Horváth Lajos Ottó pár nappal ezelőtt tette közzé a Facebookon, hogy felmondott a Nemzeti Színházban, valamint állítása szerint maradandó fogyatékossága alakult ki a baleset következtében, és cáfolta, hogy a teátrum Vidnyánszky Attila állításaival szemben több millió forint kártérítést fizetett volna ki neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top