nlc.hu
Sztárok
Kerényi Miklós Máté ide vitte menyasszonyát nyaralni

Romantika a köbön: Kerényi Miklós Máté ide vitte menyasszonyát nyaralni

Róma talán az egyik legromantikusabb város a világon. Nem is csoda, hogy ezt szemelte ki Kerényi Miklós Máté és menyasszonya, hogy kikapcsolódjanak.

Kerényi Miklós Máté és menyasszonya, Kardffy Aisha, együtt fedezik fel Róma szépségeit és látványosságait, átadva magukat a város varázsának.

 

Kerényi Miklós Máté

Fotó:TV2 / press.tv2.hu

Kapcsolatuk mesébe illő, hiszen a színház hozta össze őket. A színpadi szerepeik mellett televíziós műsorokban is szerepeltek, legutóbb a Párharcban láthatták őket együtt a nézők. Esküvőjüket tavaly augusztus végére vagy szeptemberre tervezték, miután három éve megtörtént a lánykérés, de idén év elején bejelentették, hogy a nagy nap időpontja csúszik.

A színész 30 év után idén távozott az Operettszínházból, és a Madách Színházhoz igazolt, új feladatokkal és tervekkel tele. A számos elfoglaltság mellett azonban a sztárpár nem hanyagolja el egymást, és július közepére egy közös utazást terveztek, hogy kiszakadhassanak a hétköznapokból. Útjuk Rómába vezetett, és Aisha Instagram-történetei alapján látható, hogy mennyire boldogok együtt. Meglátogatták a Trevi-kutat és a Colosseumot is.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top