nlc.hu
Sztárok
Egy nappal a halála előtt Shannen Doherty elvált a férjétől

Egy nappal a halála előtt Shannen Doherty elvált a férjétől

A színésznő jó barátja szerint Shannen Doherty exférjéből, Kurt Iswarienkóból hiányzott az emberség.

Egy nappal halála előtt beleegyezett a házassága felbontásába Shannen Doherty, aki vasárnap, 53 évesen elhunyt. Férje, Kurt Iswarienko pedig a színésznő halála napján írta alá a válási papírokat.

Shannen Doherty

Fotó: Getty Images

Tara Furiani üzleti tanácsadó, Doherty jó barátja, megosztott egy bejegyzést a LinkedInen keresztül, amelyben kritizálta a fotós Kurt Iswarienkót emiatt. 

„Nagyon szomorú és feldúlt vagyok a barátom, Shannen halála miatt… A válása miatt, amin akkoriban keresztülment” – írta Tara. – Negyedik stádiumú mellrákja volt, ami áttétekkel járt teste számos pontján, a halál elkerülhetetlen volt, és ezt ő is tudta… megbékélt vele” – folytatta.

„De a fájdalmának és szenvedésének az azt megelőző hónapokban nem kellett volna ilyen mélyrehatónak lennie, ha a férje egy tisztességes ember lett volna. Csak egy kis emberséget mutathatott volna a haldokló felesége iránt” – fogalmazott.

Doherty és Iswarienko 2011 októberében kötötték össze az életüket. Doherty 11 év házasság után, 2023 áprilisában adta be a válókeresetet.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top