nlc.hu
Sztárok
Megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel első gyermeke

Megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel első gyermeke, csodaszép nevet kapott

Két évvel az álomesküvő után szülőkké váltak.

Megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel első gyermeke – értesült a Blikk. A baba és az anya is jól vannak, sőt már otthon vannak. A sztárpár kislánya azonban nem az édesanyja nevét kapta, pedig a Mokka műsorvezetője korábban arról mesélt, hogy anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter náluk a családban, és ezt a tradíciót ő is követni fogja. A bulvárlap azonban úgy tudja, végül Mirabellának (jelentése: csodálatraméltó) nevezték el az első közös gyermeküket.

Az olimpiai arany- és ezüstérmes, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó – aki Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi tagja, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri főtanácsadója – minden bizonnyal részt vesz majd a párizsi olimpia eseményein, így egy időre máris el kell hagynia a családját a munkája miatt. Ám a Blikk információi szerint lesz segítsége az újdonsült anyukának, mivel nagyon jóban van a férje családjával.

Kiemelt fotó: (b): Sajtószoba // (j): MTI/Veres Nándor 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top