nlc.hu
Sztárok

Részletek Iszak Eszter és Gyurta Dani esküvőjéről

Fényűző luxusesküvőn kelt egybe Iszak Eszter és Gyurta Dani, részletek derültek ki a nagy napról

Az esküvőjük helyszínén több sztár is tartott már esküvőt az elmúlt években.

Több napos, fényűző luxuslagzin fogadott örök hűséget egymásnak Iszak Eszter és Gyurta Dánielértesült a Blikk. A Le Til Kúria – ahol sor került az esküvőjükre – az utóbbi időben több sztár lagzijának is helyszíne volt: itt tartották álomesküvőjüket Rácz Jenőék, Dobó Ágiék, valamint Stana Alexandra és Köcse György is házasodott össze.

A szeretteik és a legfontosabb barátaik már jóval korábban, egy közeli luxusszállodában, a Hotel Pagonyban élvezték a spa, a wellness, és a pihentető programok adta lehetőségeket” – árulta el a bulvárlapnak egy bennfentes. A vendégek között pedig voltak olyanok is, akiket még az esküvő másnapján is vendégül látott az ifjú pár, hogy együtt pihenjék ki a hajnalig tartó buli fáradalmait.

Gyurta Dani és Iszak Eszter

Gyurta Dani és Iszak Eszter két és fél éve alkotnak párt – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): MTI/Mónus Márton ; (j): press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

A Blikk azt is megtudta, hogy a Mokka műsorvezetőjének esküvői ruhája egyszerű és elegáns volt. Úgy nézett ki benne, mint egy görög istennő, a csokra pedig pasztell színű rózsákból állt.

Még több sztáresküvő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top