nlc.hu
Sztárok
Kustánczi Lia kisfia bölcsis lett

Kustánczi Lia kisfia 15 hónaposan bölcsis lett: „Benett egy kiegyensúlyozott, boldog baba”

Az üzletasszony úgy látta, a kisfia már nyitott arra, hogy folyamatosan gyerektársaságban legyen.

Nemrég múlt 15 hónapos Kustánczi Lia kisfia, Benett, aki a napokban megkezdte a bölcsődét. Az egykori modell nemrég nyitott egy egészségügyi központot, amely azért jött létre, hogy egy helyen legyen minden, amelyre egy várandós nőnek, egy anyukának és a gyermekének szüksége van. Ez sok elfoglaltsággal jár, és bár Lia rengeteg segítséget kap a szüleitől, úgy döntött, bölcsődébe íratja a kisfiát.

„Benettel kiskora óta sokat utazunk és rengeteg ember veszi körül, ebből adódóan nagyon nyitott a világra és korán igényelte a gyerektársaságot. Bámulatosan gyorsan fejlődik, ezért nem volt kérdéses hogy szerettem volna, ha a megfelelő környezetben van és jól érzi magát a kis babatársaival” – kezdte az nlc-nek Kustánczi Lia, aki arról is beszél, hogyan készült fel rá, hogy „elengedje” Benettet. 

Én nem úgy fogtam fel, hogy el kell engednem, hanem, hogy jót teszek neki azzal, hogy egy olyan környezetbe teszem, ahol szakemberek segítségével a tudása tovább gyarapodhat és közben én is tudom építeni az újonnan indított vállalkozásom.

Eléggé megosztó téma a bölcsődekezdés, sokak szerint elég kétéves kor után beíratni a gyereket, de van, aki abban hisz, hogy már viszonylag korán gyerektársaságban legyen a pici. Liának több mint 200 ezer követője van az Instagramon, így arra voltunk kíváncsiak, kap-e negatív kommenteket a korai bölcsikezdés miatt.

„Nem gondolnám, hogy elítélnek érte, hisz elég sok fotót osztok meg a kisfiamról és aki látja ezeket a képeket, azt a következtetést vonja le, hogy Benett egy nagyon kiegyensúlyozott, boldog baba. A bölcsőde, ahova jár, több nyelvű, saját gyümölcsös kerttel rendelkezik, ahol maguk szüretelik a terméseket, helyben készítik az ételeket, bábszínháztól, furulyától, baba medencézéstől, tematikus foglalkozásokon át, minden van” – mondja Lia.

Azt is elárulta, hogyan választotta ki a megfelelő intézmény. „A magánegészségügyi központunk egyik fő profilja a baba gondozás  és Irci néni a munkatársunk ajánlásával kerestem fel ezt a csoda bölcsit.”

Kustánczi Lia és fia

Fotó: Instagram/ @adamkoncsek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top