nlc.hu
Sztárok
Kórházba került: Hadas Alfréd állapota tovább romlott

Hadas Alfréd állapota tovább romlott, kórházba kellett mennie

A TV2 sztárja, Hadas Alfréd nemrég kórházba került, ugyanis állapota egyre súlyosabbá vált. Egyelőre úgy tűnik a gyógyszerek sem segítenek neki.

Hadas Alfréd, a Sztárban sztár leszek! felfedezettje, másfél hete egy fesztiválon fázott meg, állapota folyamatosan romlott, mígnem olyan fájdalmai lettek, hogy kénytelen volt kórházba menni.
 

Hadas Alfréd

Fotó: fotocentral.hu / TV2 / press.tv2.hu

 

Hadas ALfréd Instagram történetében osztotta meg követőivel a hírt állapotáról, mi szerint egy hete elég durva köhögéssel és tüdőfájdalommal küzd, ami olyan súlyossá vált, hogy kórházba is kellett mennie, mert alig tudott állni a lábán.  

„Nagyon komoly légúti fertőzést sikerült összeszednem. Covid alapon indult, láz, köhögés, komoly tüdőfájdalom. Kaptam antibiotikumot, de kiderült antirezisztens. Tehát az immunrendszeremet lerombolta ugyan, de a betegségemre nem hatott. Az a baj, hogy egyelőre nincs meg az a gyógyszer, ami viszont igen. Az a legrosszabb, hogy arra kell várjak, legyen megfelelő. Addig is fekszem itthon és kúrálom magam” – árulta el Alfréd a Borsnak.

Arra a kérdésre, hogy mit értett Instagram-sztorijában azon, hogy meg kell küzdenie a démonaival, a következő választ adta:

„Rá kellett jönnöm, hogy az egészség nálam nagy démon. Mert a testi bajok, lelki gondokra vezethetők vissza. Az utóbbi időben ugyanis folyamatosan másokkal foglalkoztam, az exemmel például. Korábbi sérelmekkel, amiket már régen el kellett volna engednem. Magammal kell foglalkoznom, hogy újra tudjam magam értékelni, újra higgyek magamban! A kiírásomat 20 ezren látták és azóta rengeteg támogató, aggódó üzenetet kaptam. Ezért nagyon hálás vagyok, nagyon sok erőt ad!” – mondta Alfréd.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top