nlc.hu
Sztárok
Megvenné Sisi királyné kastélyát Gábor Zsazsa özvegye

Megvenné Sisi királyné kastélyát Gábor Zsazsa özvegye

Szemet vetett rá Frédéric von Anhalt.

Egy nem akármilyen németországi kastélyt nézett ki magának Gábor Zsazsa özvegye. A Starnbergi-tó partján fekvő, 1536-ban épült Possenhofen kastély egykor Max Joseph herceg és családja nyári rezidenciájaként szolgált, de itt töltötte gyerekkorát Sisi királyné is. A kastély legszebb szobáit most eladásra kínálják, köztük Sisi gyerekszobáit is. Az impozáns apartmanra Frédéric von Anhalt herceg is szemet vetett – írja a Bors.

Frédéric von Anhalt herceg a 2023-as Oktoberfesten - Fotó: Hannes Magerstaedt/Getty Images

Frédéric von Anhalt herceg a 2023-as Oktoberfesten – Fotó: Hannes Magerstaedt/Getty Images

Az exkluzív ingatlanért – amelyhez 3 parkolóhely is tartozik – 5,2 millió eurót kérnek. Ezt az összeget azonban egy kicsit sokallja az özvegy. “Sisi lakása túl régóta van a piacon. Nem találnak olyan vevőt, aki hajlandó lenne ennyit fizetni” – jelentette ki von Anhalt, aki 3,9 millió eurót ajánl érte.

A hercegnek – aki nemrég visszafogadta 50 évvel fiatalabb választottját – egyébként már komoly tervei vannak a fontos történelmi ingatlannal: “Ez egy lehetséges második nyugdíjas otthon lenne, de egyben befektetés is. Biztosan újra eladhatnám valamikor”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top