nlc.hu
Sztárok
Détár Enikő: „Embriópózban zokogtam a földön"

Détár Enikő: „Embriópózban zokogtam a földön”

Détár Enikő élete egyik legnehezebb időszakáról vallott.

Détár Enikő tíz éve alkot egy párt Kiss Péterrel, pedig kapcsolatuk csak egy futó kalandnak indult. A színésznő, amikor megismerkedett Péterrel a gyerekei 12 és 25 évesek voltak, nem is tagadja, nehezen viselte, amikor kirepültek a fészekből – írja a Bors.

“Embriópózban zokogtam a földön, az engem annyira megviselt. Ebben benne volt az anyai ragaszkodás, féltés és igen az önzés is. De amikor láttam, hogy Zsigi jól van, akkor megnyugodtam, akkor már elfogadja az ember”– mondta Détá Enikő.

Détár Enikő: „Embriópózban zokogtam a földön"

(Fotó: Olajos Piroska/fotocental)

A színésznő azt is elárulta, hogy szerencsére teljes elszakadásról szó sincs, rendszeresen találkozik gyermekeivel. 

“Péter ezt meg tudja erősíteni, hogy a felnőtt gyermekeimmel olyan a kapcsolatom, amilyet korábban elképzeltem. Nagyon szeretetteljes, sőt már arra kell figyelnem, hogy ne telepedjek rájuk” – mondta Détár Enikő, aki nemrég Spanyolországban nyaralt párjával.

A színésznő februárban ünnepelte a 60. születésnapját, de húszéveseket megszégyenítően mutat bikiniben a nyaralásukról közzétett fotókon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top