nlc.hu
Sztárok
Elhunyt Bochkor Gábor édesanyja

Édesanyját gyászolja Bochkor Gábor

Bochkor Gábor gyászol, ezért nem jelentkezett a hétfő reggeli Retro Rádió műsorában. A műsorvezetőt mindenben támogatják kollégái.

Bochkor Gábort szörnyű tragédia érte a hétvégén. A hétfő reggeli Retro Rádió műsora nélküle indult, ugyanis a rádiós édesanyja elhunyt.

Bochkor Gábor

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

 

Bochkor Gábor a hét végén veszítette el édesanyját, ami miatt néhány nap pihenésre van szüksége, így még nem fog részt venni a műsorban. Munkatársai az adás elején jelentették be a tragikus hírt, valamint azt is kiemelték, hogy mindenben kollégájuk mellett állnak ebben a nehéz időszakban.

A Retro Rádió műsora nemrégiben egy hét szabadságra ment. Július 12-én, pénteken Bochkor Gábor még úgy búcsúzott a hallgatóktól, hogy azt ígérte, 22-én ismét élőben jelentkezik a rádió reggeli műsorában. Sajnos ez idő alatt olyan események történtek, amelyek ezt a kijelentést felülírták. 

Lovász László elmondása szerint vasárnap hívta fel őt Háder György, hogy közölje vele, hogy hétfőn kisebb létszámmal indul a műsor. Bochkor kollégái szerint a rádiósnak szüksége van még néhány napra, csak akkor fog visszatérni, ha már készen áll rá. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top