nlc.hu
Sztárok
Ritkán látott szerelméről osztott meg fotót Rátonyi Krisztina

Ritkán látott szerelméről osztott meg fotót Rátonyi Krisztina

Rátonyi Krisztina nagyon óvatos, ha arról van szó, hogy a magánéletéről posztoljon valamit. Most viszont kivételt tett és kedvesével közös képet posztolt.

Rátonyi Kriszta nagyon figyel arra, hogy amennyire csak lehetséges magánéletéről ne osszon meg sok mindent a nyilvánosság előtt. Szinte sosem posztol a párjáról, most viszont megmutatta a férfit, akit szeret.

Rátonyi Krisztina

Fotó: Schumy Csaba / fotocentral.hu

Rátonyi Krisztina magánéletéről nem sokat tudni, viszont annyi boztos, hogy most Instagram oldalán osztott meg egy közös fotót kedvesével, amint éppen Horvátországban nyaralnak, Maslinica településen.

A galéria, amelyet feltöltött a műsorvezető jól mutatja, hogy mennyire fantasztikus kikapcsolódás ez számukra. Láthatunk fotót a naplementéről, a fantasztikus ételekről, amiket ettek, arról ahogyan kézen fogva sétálnak a horvát kisváros utcáin, de természetesen a közös kép sem maradt le, ahol a szerelmesek mosolyognak a kamerába. Krisztina pedig úgy írt erről a nyaralásról, hogy ez egy kisdarab a Paradicsomból. Nem is csoda, hiszen a  fotók magukért beszélnek, és meg kell hagyni, a hangulat valóban olyan, akár a Paradicsomban!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top