nlc.hu
TV-sztárok

Rátonyi Kriszta a szülei válásáról

Rátonyi Kriszta: „Amikor válásra kerül a sor, az mindig egy törés az életben”

De legalább megtapasztalta, hogy ha egy kapcsolat nem működik, akkor nem kell erőltetni.

Rátonyi Krisztina sok mélypontot élt meg az életében: az egyik legnagyobb a szülei válása volt. Kislány volt még, de emlékszik rá, hogy mennyire váratlanul érte őt a dolog, ráadásul nagyon megviselte.

Rátonyi Kriszta

Fotó: Schumy Csaba

„Amikor válásra kerül a sor, az mindig egy törés az életben; egy hatéves kislánynak pláne nagyon nehéz elmagyarázni azt, hogy a felnőtt emberi kapcsolatokban ez egy létező történet. Nyilván a tesóim is sokat segítettek, a nagyszülők is, és anyu meg apu is ügyelt rá, hogy én ebből minél kevesebbet érzékeljek. A szüleim sohasem bántották egymást, nagyon odafigyeltek, amiért én hálás vagyok. Ez megtanított arra, ami nem egy népszerű vélemény: igenis van, hogy az a döntés a tisztább, ha nem maradunk benne abban a kapcsolatban, amelyikben az egyik fél már nem ugyanúgy érzi magát” – részletezte a Duna műsorvezetője a hot! magazinnak. 

Arról is beszélt, hogy előfordult, adás közben tudta meg, hogy meghalt a keresztapja, de végig kellett csinálnia a műsort. „De már előtte is előfordult ilyen: adás közben tudtam meg a keresztapukám halálát. Ezek nagyon nehéz pillanatok. Érzi az ember, hogy egyszerre kitörne belőle az összes érzelem, aminek szívesen teret engedne, de ott a feladat, amit el kell végezni. Tudom, hogy másfél óra múlva kitör belőlem a sírás, de most még nem lehet” – emlékezett vissza Rátonyi Kriszta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top