nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs kevesli a gázsit a Sztárboxért

Sebestyén Balázs kevesli a gázsit a Sztárboxért

A rádiós műsorvezető elárulta, miért is nem érzi magáénak a szereplést a Sztárbox műsorában. Mint mondta, valószínű nem tudták volna kifizetni.

A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának szereplői. A nők idén két súlycsoportban, pehely- és könnyűsúly kategóriában mérkőznek majd meg egymással, míg a férfiaknál lesz könnyű, közép– és nehézsúly mezőny is. A népszerű műsor témája a Balázsék című reggeli műsorban is előkerült, ahol Balázs elárulta, hogy őt nem kérték fel a műsorra, mivel “ennél már jobban ismerik” a csatornánál. Pláne, hogy véleménye szerint a pénz sem valami kielégítő… 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Ismerem mennyit fizetnek, nincs. Mély vödör vagyok. Nagyon drága vagyok, nagyon sokat kérek, nem tudják kifizetni. Egyébként akkor nagyon-nagyon sokat kértem volna, és azt meg valószínűleg nem fizetik ki.

„Nem azt mondom, hogy baj, aki elmegy. Tök jó show, kint vagyok a gyerekkel, nézem. Mindenki azt csinál, amit akar. Ez nem egy ilyen felsőbbrendűségi komplexus, hogy jaj, nem. Egyszerűen magamat, az életemet, a karrieremet meg a munkásságomat nem tenném oda, hogy kisgatyában ugrabugrálok bent a ringben, és aztán megcsuklom a második menetben.”

– mondta a pár nappal ezelőtt hatalmas bulit adó műsorvezető, aki szerint az életvitele miatt sem tudná kipróbálni magát a műsorban. 

„Ha valamit csinálok, én azért azt csinálom. Tehát nem megyek oda úgy, mint a Curtis, vagy a nem tudom ki, hogy fölszedem a lóvét, aztán kész. Nem? De összecsuklom az első menetben. Akkor álljunk bele.”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top