nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Kiderült, miért nem Sebestyén Balázs vezeti a Sztárboxot

A show első két évadában még feltűnt műsorvezetőként.

Jelenleg Szujó Zoltán, Héder Barna és Csobot Adél látják el a műsorvezetői/riporteri feladatokat. Sebestyén Balázs a Fókusznak beszélt arról, miért nem ő látható ezekben a pozíciókban. Korábban a Rádió1-en hallható reggeli műsorokban (ami ellen nemrég eljárás indult) is beszélt arról, hogy kissé megbánta már, hogy nemet mondott a show-ra. 

„Akartam volna visszatérni igazából, csak rosszul döntöttem, hogy nem vállaltam a műsorvezetést. Szerintem hiba volt, de nem kell mindig jól járni. Ezt látva, hogy itt milyen őrület van… már egy kicsit bánom. De nagyon profi az egész” – nyilatkozta Sebestyén, aki a show első két évadában, 2004-ben és 2005-ben volt látható műsorvezetőként.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

A Sztárbox negyedik hétvégéjét egy ijesztő jelenetsor zárta, de Rácz Jenő és Kabát Peti meccsén kívül is voltak még drámai fordulatok és meglepetések a három negyeddöntő mérkőzésen. Tolvai Reni például elárulta, hogy Kállay-Saunders András azóta mondogatja, hogy mikor lesz már Sztárbox, amióta Magyarországon élnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top