nlc.hu
Sztárok
Harry Shum Jr. akkor és most

Jóképű pasi lett a Glee színésze, ma már A Grace klinikában játszik

Harry Shum Jr. a Glee-ben kezdte, de azóta is folyamatosan a képernyőn van – és jóképűbb, mint valaha. Érdemes rá egy pillantást vetni!

A Glee – Sztárok leszünk! 2009-ben került képernyőre, és egyetlen résszel meghódította az egész világot. A széria úgy tudta bemutatni a középiskolai élet problémáit, ahogyan korábban még egyetlen sorozatnak sem sikerült. Beszélt kirekesztésről, megbélyegzésről, bullyingról, félelmekről, de közben reagált a világ eseményeire és még remek slágereket is feldolgozott. Nem csoda, hogy rajongók tízezrei mellett azonnali díjesőt is sikerült besöpörnie.

Bár Harry Shum Jr. a kezdetektől a show egyik szereplője volt, valójában mindig csak mellékkarakterként tűnt fel, ő volt a jóképű táncos fiú. Sok vizet nem zavart, de valahogy mindig ott volt a képernyőn, hogy tánctehetségét bemutassa.

Harry Shum Jr, Glee - Sztárok leszünk!

A Glee-ben Mike Changet alakította (Fotó: Profimedia)

Ám mindez már a múlté, a 42 éves színész renoméja az elmúlt években sokat javult, és jobbnál jobb szerepeket kap.

Felívelőben

A Costa Ricai születésű, kínai-amerikai sztárnak a széria tökéletes beugró volt ebbe a világba – bár korábban is színészkedett, ez volt az ő áttörése. A Glee után azonnal szerepet kapott az Árnyvadászok – A végzet ereklyéi sorozatban, felbukkant a Kőgazdag ázsiakban, vagy például a Mondj egy mesétben is.

Harry Shum Jr., Árnyvadászok

Az Árnyvadászok Magnusaként egész rajongótábora alakult ki (Fotó: IMDb)

2020-ban az Egész életem című romantikus drámában már ő volt a férfi főszereplő, sőt, egészen meghatározó szerepet kapott az Oscar-díjat nyert Mindig, mindenhol, mindenkorban is. 2022 óta pedig A Grace klinika egyik orvosát, dr. Benson Kwant alakítja, ahol szintén sikerült magának a nézőket megnyernie.

Harry Shum Jr., Mindig, mindenhol, mindenkor

A Mindig, mindenhol, mindenkorban Michelle Yeoh oldalán (Fotó: IMDb)

Ami a magánéletét illeti, Shum a Glee meghallgatásán találkozott Shelby Rabarával, 2007-ben. 2014-ben jegyezték el egymást, 2015-ben pedig a sorozat szereplőinek körében a boldogító igeneket is kimondták. Azóta már boldog szülők, Xia 2019-ben született. A kislányról nem sokat posztolnak, de annyi biztos, hogy ő ihlette Shum és a felesége első mesekönyvét Martee Dares to Dance, ami a táncoslábú családhoz hűen a gyerekek és a tánc kapcsolatát dolgozza fel.

Harry Shum Jr. és a felesége

Feleségével ritkán jelennek meg együtt a vörös szőnyegen, de az Instagramon annál aktívabbak (Fotó: Getty Images/John Sciulli)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top