nlc.hu
Sztárok
37 éve "új" párja van, mégsem vált el Mikó István

Mikó Istvánnak 37 éve „új” párja van, de nem vált el a feleségétől: elmondta, hogy miért

Mikó Istvánnál és párjánál, Szabó Anikónál sosem okozott gondot a tizenöt éves korkülönbség. De ha ekkora a szerelem, miért nem vált el soha a feleségétől? A színész végre elmondta, mi áll a döntése mögött.

Érdekes helyzetben látta először a későbbi nagy szerelmét Mikó István. Szabó Anikó a színpadon volt, amikor egy balesetben az orrát törte. Orrtörés ide vagy oda, köztük akkor már beindult valami. A 15 évnyi korkülönbség maximum abban jelentett akadályt, hogy neki idősödő emberként már megvoltak a maga rigolyái, de ehhez az új párja csodásan alkalmazkodott. És ha ekkora a szerelem, miért nem vette el őt feleségül? Ezt is elárulta a Blikknek adott interjúban.

Mikó István és Szabó Anikó

Mikó István és Szabó Anikó (fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

…nekem van egy feleségem, akitől nem váltunk el. Nem hiányzott a vita, a vagyonmegosztás, de a mai napig támogatom őt is és a két fiamat is, és ez jól van így. Anikóval pedig bár nem házasodtunk össze, de a legnagyobb nyugalomban és békességben élünk. Ráadásul mivel színésznő, sokszor játszunk együtt, egy darabban.

Az interjúban azt is elárulta, hogy érzi, hogy az idő előre haladtával már nehezebben megy neki a szövegtanulás, de színpadra állni, dolgozni máig nagyon szeret, és minden hónapban átlagosan tízszer biztosan találkozik a színházban a közönséggel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top