nlc.hu
Sztárok
Őt választották meg Amerika legszebb nőjének a Miss USA szépségversenyen

Őt választották meg Amerika legszebb nőjének a Miss USA szépségversenyen

Bár az utóbbi időben számos botrányt élt meg a szépségverseny, augusztus 5-én helyi idő szerint hajnalban mégis királynőt koronáztak.

Véget ért a Miss USA idei versenye, a győztes pedig Miss Michigan, azaz Alma Cooper lett Amerika legszebb nője idén, ő végzett Miss Kentucky és Miss Oklahoma előtt. A 22 éves Cooper a Stanfordon végzett, jelenleg az Amerikai Egyesült Államok hadseregénél tölt be hírszerző hadnagy szerepet.

Fotó: Miss USA / Getty Images

Fotó: Miss USA / Getty Images

Cooper szereplése itt természetesen még nem áll meg ezzel a szépségversennyel, ugyanis ő fogja képviselni országát a Miss Universe világversenyen novemberben – írta a 24.hu

A Miss USA esemény hírnevét alaposan megtépázta egyébként az elmúlt időszak: bundabotrány, szexuális zaklatási vádak, és a felsővezetést is teljesen lecserélték rövid időn belül. A tavalyi győztes Noelia Voigt például le is mondott címéről három hónappal azelőtt, hogy új királynőt választottak volna. Ha ez még nem lenne elég, akkor UmaSofia Srivastava a a Miss Teen USA is hasonlóképpen döntött, visszaadva koronáját. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Ha több fotóra is kíváncsi vagy az idei győztesről, akkor kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top