nlc.hu
Sztárok
Balogh Eleni a Miss Balatonról

Balogh Eleni az nlc-nek: „Egy szépségkirálynőnél fontos, hogy értéket képviseljen”

A 2019-es Miss Balaton szerint nem elég a szépség, célok, alázat és hozzáadott érték is kell ahhoz, hogy valaki királynő legyen.

2023-ban nem választott új szépségkirálynőt a Miss Balaton, ezért már nagy izgalommal várjuk, hogy idén ki lesz a győztes. A lányok gyönyörűek, mindegyikük tehetséges valamiben és alig várják, hogy megmutassák magukat. A verseny fotótáborában elkaptuk egy beszélgetésre a 2019-es győztest, Balogh Elenit, aki beszélt többek között arról, hogy miben változtatta meg az életét a verseny, milyen kritériumoknak kell megfelelni, hogy királynő legyen valaki, illetve a saját projektjeiről, céljairól is mesélt egy keveset.

Balogh Eleni

Fotó: Schumy Csaba

„Mondhatjuk, hogy az életemet teljesen megváltoztatta a Miss Balaton, akkor indult be a modellkarrierem, illetve influenszerként is akkor kaptam az első munkáimat. Rengeteg lehetőséget ad ez a verseny, viszont nem mindenki használja ki ezeket. Én úgy voltam vele, hogy lecsapok mindenre és ezért azóta is hálás vagyok magamnak. Fiatalon nagy sikereket értem el a szakmában, de én mindig szeretnék még többet és nagyobbat álmodni – mindig van hova fejlődni, van mit tanulni. A modellkedésben sincs olyan, hogy elértem a plafont, pedig már több mint 10 éve csinálom. Most a média, a tévézés az az irány, amiben szeretnék jobban részt venni. Tavaly voltunk a Nyerő Párosban a párommal, ott már bedobtak minket a mélyvízbe. Ennek köszönhetően sok megkeresésem és interjúm van, próbálom ezeket a lehetőségeket is megragadni. A fő célom egyébként a műsorvezetés” – árulta el az nlc-nek Eleni, aki tudja, mi kell ahhoz, hogy tovább tudjon lépni a szakmában.

A műsorvezetéshez kell az, hogy végigjárd a ranglétrát, szereplőként is ott legyél minél több műsorban, hogy megismerjék a nevedet. Azt gondolom, hogy ehhez a munkakörhöz szükséges, hogy ismert legyél széles körben, tudják az emberek, hogy milyen karakter van, mert csak úgy van esélyed az ilyen castingokon.

Arról is beszélt, hogy mi az, amiben még fejlődnie kell. „A beszédkészségem nagyon sokat fejlődött, de még mindig van hova. Epres Panniék többször is megjegyezték, hogy mennyit fejlődtem az első castingom óta, ami 2019-ben volt. Nyugodtabban, összeszedettebben beszélek, de ebben mindenképp szeretnék előrelépni. Persze, lehet járni beszédtanárhoz, de szerintem ez is egy olyan dolog, amihez gyakorlás kell. Sokszor szerepelek reggeli műsorokban, interjúkat adok, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy tovább fejlődjek” – mondja Eleni, aki szerint nem elég, ha valaki megnyeri a versenyt, az ezzel járó lehetőségeket is meg kell ragadni.

„Fontos tudni, hogy az adott szépségkirálynőnek mi a célja. A médiában szeretne szerepelni, több modellmunkára vágyik, esetleg az influenszerkedés felé kacsintgat. Mindenki megkapja a lehetőségeket, csak nem feltétlenül tudja ezeket megragadni. Gelencsér Timi például tudta, hogy mi a célja a szépségversennyel, szeretett volna a médiában dolgozni, ezért minden alkalmat kihasznált, hogy elérje az álmát. A Miss Balaton tábora alatt sok mindenre felkészítenek, mindenből kapnak a lányok egy kicsit, de tapasztalatból lehet igazán tanulni. Kapnak egy kezdőcsomagot, de alázat kell ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni. A szépség nagyon szubjektív, ezért is fontos ennél a versenynél, hogy ne csak a külső jegyeit lássuk az adott lánynak, hanem a belső tulajdonságai is felszínre kerüljenek.”

A modell elárulta, hogy szerinte mi kell a győzelemhez. „Nagyon erős a mezőny, gyönyörűek a lányok, de ez alapjáraton kevés. Számomra fontos, hogy valaki értéket képviseljen, legyen kisugárzása, legyen magabiztos. Ha már bekerül valaki a döntőbe és meg akarja nyerni a versenyt, akkor nagy önbizalommal kell színpadra lépni. Illetve, akármerre szeretne elindulni, szépségkirálynőként helyt kell állni, legyen szó akár a médiáról, a modellkedésről, vagy éppen az influenszerkedésről.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top