nlc.hu
Sztárok
Szabyest durván lejáratta Kőgazdag PSG Oglit

Durván lejáratta Szabyest a Kőgazdag Fiatalok sztárját

Kínos helyzetbe került PSG Ogli.

G.w.M és Gáspár Laci után most a Kőgazdag Fiatalok című reality sztárjának, PSG Oglinak (Papp Olivér) ment neki Szabyestírja a Bors. A 2023-as Farm VIP-ben is bizonyító youtuber-influencer-zenész a legújabb videójában dubaji utazásáról mesélt, tippeket adva többek között arra, hogyan lehet jó áron márkás holmikhoz jutni. Azt is megemlíti a vlogjában, hogy aki nem figyel, könnyen átverhetik, szerinte így járt PSG Ogli is. A Kőgazdag Fiatalok sztárja ugyanis nemrég az Egyesült Arab Emírségekben járva a Balmain luxusmárka szatyraival pózolt.

Szabyest (balra) kínos helyzetbe hozta PSG Oglit (jobbra) - Fotók: Sajtószoba

Szabyest (balra) kínos helyzetbe hozta PSG Oglit (jobbra) – Fotók: Sajtószoba

Szabyest szerint azonban téved, aki azt hiszi, hogy eredeti Balmaint vásárol azokban a boltokban, ahol ki van írva, hogy Balmain. “Egészen pontosan a licencet vásárolta meg a 2000-es évek elején a dubaji Paris Group, így használhatják a nevet és a logót is, de (…) semmi köze az eredeti brandhez” – magyarázta. Úgy véli, PSG Ogli nincs ennek tudatában, és a komoly kedvezménnyel vásárolt „luxusterméke” valójában csak gyenge utánzat.

“A videó nem Ogli ellen irányul, egyszerűen ihletet nyertem a tudatlanságából. (…) Ezt az videósorozatomat pont olyan embereknek szánom, akik nem szeretnék, ha hülyét csinálnának belőlük Dubajban” – szúrt oda a reality-sztárnak Szabyest.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top