nlc.hu
Sztárok
Szegedi Fecsónak több milliójába fájhat, hogy kihívta Molnár Áront a Sztárbox új évadára

Szegedi Fecsónak több milliójába fájhat, hogy kihívta Molnár Áront a Sztárbox új évadára

Merész vállalásra adta a fejét Szegedi Fecsó, aki egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy kihívja egy bokszmeccsre Molnár Áront.

Hosszú ideig úgy tűnt, hogy a Sztárbox világában Molnár Áron neve a rettegett, ugyanis hiába jött szóba, hogy ringbe szállhatna vele Majka és Sebestyén Balázs vagy Ráskó Eszter, mind elutasították a lehetőséget. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Majka arra hivatkozott, hogy nem tudná felhozni magát arra a szintre magabiztosan kiálljon a színész ellen, maga helyett pedig Sebestyén Balázst ajánlotta, aki szintén visszautasította a lehetőséget és átpasszolta Ráskó Eszternek a nagy bicepszére és az ütőerejére célozgatva. Molnár Áron, a Sztárbox előző évadának középsúlyú bajnoka tehát végül kihívó nélkül maradt, egészen eddig a pontig, ugyanis Szegedi Ferenc kijelentette, hogy bevállalna vele egy meccset.

Áron, hallom, hogy kihívtad a Majkát, kihívtad a Balázst, senki nem vállalta. Én újra belevágtam a melóba, gyere, csináljuk! Kihívlak téged, lefogyok 85 kilóra, a súlyodra, és álljunk egy férfias küzdelemre! Most van kedvem újra melózni, hajrá!

– mondta 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában

Nem kellett sokat várni a színész válaszára sem, aki komoly feltételekhez kötötte a ringbeszállást: 

„Szegedi Fecsó kihívott bokszolni a Sztárbox új évadában. Az én súlyom 80-81, nem 85, de mivel imádom a bokszot, és baromi jó kihívás lenne veled megmérkőzni, ezért a kihívás elfogadva, benne vagyok, nyomjuk, ütközzünk meg! Viszont, ha nem hozod a súlyt, egyezzünk meg valamiben. Minden plusz kilónál, ami 85 kg felett lesz rajtad, annyiszor egymillió forinttal támogatod a Loupe Színházi Társulásunkat, ezzel támogatva a független, szabad művészetet. Tehát, ha 86 kg leszel, akkor 1 misi, de ha 87, akkor már 2 misi megy a Loupe-nak… és bizony, a fél kiló is számít, tehát 85,5 kg-nál 500 rugó üti a társulat markát. Így is áll a kihívás? Várom a válaszod!” 

@molnar.aron23 Szegedi Fecsó kihívott boxolni a Sztárbox új évadában. KIHÍVÁS ELFOGADVA! De. Ha Fecsó nem hozza a súlyt, tehát nem tartja a 85kg-ot, minden plusz kilónál 1.000.000 forinttal támogatja a Loupe Színházi Társulásunkat. Tehát ha 86 kg lesz, akkor 1 misi, de ha 87 akkor már 2 misi megy a Loupenak..és bizony a fél kiló is számít:) Tehát 85,5 kg-nál 500 rugó üti a társulat markát. Így is áll a kihívás Fecsó?#sztárbox #sztárboxrtl ♬ eredeti hang - Áron

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top