nlc.hu
Sztárok
Eladták Törőcsik Mari házát, felháborodtak a velemi lakosok az új tulajdonosra

Eladták Törőcsik Mari házát, felháborodtak a velemi lakosok az új tulajdonos miatt

Az új tulajdonos a falusi turizmus nagy kedvelője, ebből lett a gond.

Új gazdára talált Törőcsik Mari velemi háza, az otthon, amelyről korábban mi is írtunk, hogy eladó. Új tulajdonosát a falusi turizmus nagy híveként tartják számon. A színésznő imádta kétbejáratos, négyszobás velemi házát, amihez boltíves pince és kisebb medence is tartozik. A házban rengeteg neves vendég is megfordult, kollégák az ország különböző színházaiból, idegen ajkú rendezők, külföldi barátok, fotósok és filmrendezők, és nem utolsósorban a családtagok.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

A színésznő halála után azonban új tulajdonosa lett a háznak, a helyi lakosokat azonban felbolygatta a változás. A kapura ugyanis egy megtévesztő hirdetés került, amely pihenőhelyet és kiadó szobákat hirdetett telefonszámokkal. Emiatt pedig a falubeliek és a látogatók is mind abban a hitben voltak, hogy a ház vendégházzá alakult.

Mint később kiderült, nem lett az, csupán a falusi turizmust igencsak kedvelő új tulajdonos ugyanis csak így adta az arra járók tudtára, hogy bérelhető szobákkal rendelkezik a környéken. A hirdetés egyébként már eltűnt a kapuról. Maradtak az emlékezés fehér szalagjai a kilincsen, és egy csokor virág a fal tövében. A helyi lakosok pedig bíznak benne, hogy ez így is marad.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top