nlc.hu
Sztárok
Kylie Minogue 40 éve és most

Gigagaléria – Kylie Minogue átváltozása 1985-től 2024-ig

Kylie Minogue minden évtizedben ráérzett arra, hogy milyen zenére vágyik a közönsége. Közben szinte semmit nem öregedett.
Kylie Minogue

Bár arról lemaradtunk, amikor Kylie Minogue 1985-től a tévé képernyője elé ültette az ausztrálokat (nálunk nem vetítettek a Neighbours sorozatot – a szerk.) az már hozzánk is elért, amikor 1988-ban Jason Donovannal karöltve elénekelte az Especially For You-t. Bizony ez azt jelenti, hogy a Szigeten is fellépő énekesnő, immár 39 éve van a középpontban.

Sok-sok slágert köszönhetünk neki. Kylie pedig a 80-as, a 90-es és 2000-es években is sikeresen meghódította a slágerlistákat. Ezt azért nem sok énekesnőről mondható el.

Egy dal a múltból:

Kylie soha nem rejtőzött az újságírók elől, a nyilvánosságot pedig arra próbálta használni, hogy fontos ügyekre hívja fel a figyelmet. Tette ezt akkor is, amikor mellrákot diagnosztizálták nála. „Ez egy trauma volt, és minden trauma sebet ejt rajtad, amit el kell fogadnod. A rákdiagnózis megélése és a betegség leküzdése, kitörölhetetlenül ott él bennem” – mondta.

Kylie Minogue
Megnézem
Összes kép (11)

Egy friss dal Kylie-tól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top