nlc.hu
Sztárok
Molnár Piroska a térdműtétről

Nehéz döntést hozott Molnár Piroska

Évek óta erre várt a Nemzet Színésze, végül lefújta.

Molnár Piroska a térdfájdalmai miatt az utóbbi időben már nehezen mozog, csak bot segítségével tud járni. Emiatt korábban úgy határozott, hogy kés alá fekszik. A műtét két éve csak tolódik, a 78 éves színésznő – aki eddig igen eltökélt volt – most azonban úgy döntött, mégsem vállalja.

“Bevallom, az ember fél már nekimenni ilyen protézises műtéteknek. (…) Nem hiszem, hogy így, közel 80 évesen az orvosok olyan boldogok lennének, és elvállalnák az operációt, hogy új térdet varázsoljanak nekem”vallotta be a Blikknek, miért döntött úgy, hogy lefújja a műtétet, miközben a térdproblémája egyre több gondot okoz számára.

“Leginkább ülök vagy legfeljebb bottal teszek a színpadon vagy egy-egy jelenetben néhány lépést. Napi sorozatot azonban már biztosan nem vállalnék, azt már fizikailag nem bírnám. (…) Egyelőre úgy érzem, a közönség szeret, igényel a színpadon és elfogad így is, hogy sokszor már bottal játszom” – mondta Molnár Piroska.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top