nlc.hu
Sztárok
Megszólalt az esküvőről Shane Tusup

Megszólalt az esküvőről Shane Tusup

Tavaly ősszel jegyezte el fitneszbajnok párját.

Két hónapja megszületett Shane Tusup és a menyasszonya, Nagy Viktória Zoé kislánya, a napjaik azóta a csöppség körül forognak, így még mindig nem tűzték ki az esküvőjük dátumát. Ám ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem is tervezgetnék – írja a Blikk.

A Sztárboxra készülő amerikai tréner elárulta a bulvárlapnak, hogy gyakran szóba szokott kerülni náluk a téma. “Még nincs konkrét időpont, illetve pontos elképzelések sem” – vallotta be Tusup, hozzátéve: minden úgy lesz, ahogy a párja szeretné, mert szerinte ez az esemény a menyasszony nagy napja.

Nagy Viktória Zoé úgy véli, amint elkezdik majd szervezni az esküvőt, egyből kikristályosodik számukra, hogy hol legyen, milyen legyen. Azt is elárulta az újdonsült édesanya, hogy akkor szeretnének összeházasodni, amikor a kislányuk már egy kicsit nagyobb lesz, mert neki is szánnának szerepet a nagy napon: vagy a gyűrűket hozná vagy a rózsaszirmokat szórhatná.

Shane Tusup egyébként tavaly ősszel már esküvői fotókat posztolt magukról, akkor sokan már gratuláltak is a párnak. Ám később kiderült, hogy egy esküvő magazin felkérésének tettek eleget. “Ez még nem az igazi, de ha egyszer megtörténik, reméljük, ugyanilyen gyönyörű lesz minden. Egy biztos, legalább ennyit fogunk nevetni”magyarázkodott utólag az edző.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ez is érdekelhet Shane Tusup Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top