nlc.hu
Sztárok
Apasági pert indított Bálint Antónia ellen az exe

Apasági pert indított Bálint Antónia ellen az exe

Bíróság elé citálták az egykori szépségkirálynőt.

Bálint Antónia egykori párja, a 12 évvel idősebb Földesi-Szabó László elbizonytalanodott, tényleg ő-e az édesapja az exszépségkirálynő 2007-ben született lányának, Liliennek, így tavaly titokban jogi útra terelte a kérdést. Már folyik az apasági vizsgálat – értesült a Story magazin.

Bálint Antónia 38 évesen lett édesanya - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó (2024.05.01.-i adás)

Bálint Antónia 38 évesen lett édesanya – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2024.05.01.-i adás)

A kislány kapcsán 2012-ben a gyámügy a fokozatos láthatás mellett döntött, és úgy volt, hogy az édesapa bevezetésként heti egyszer, csütörtökönként, majd kéthetente hétvégén láthatja őt. A kedélyek csillapodni látszottak, de a Story most megtudta, újra kitört a háború.

Én 12 éve nem láthattam a lányomat. Pedig megvolt a végzés a láthatásról. De hiába mentem oda, a kaputelefonba csak annyit kaptam, hogy nem akar kijönni” – panaszolta a Story-nak a 4 éve külföldön élő rendőr ezredes, aki állítja, 9 hosszú évig próbálkozott. Mivel nem ért célt, nem maradt más lehetősége, megpróbált együtt élni a ténnyel: nem tarthatja a kapcsolatot a lányával. A gyerektartást azonban máig minden hónapban utalja Bálint Antóniának.

“Egész egyszerűen oda jutottam mára, hogy magyarázatot akarok kapni erre az évtizede tartó tiltásra, és hogy miért nem láthattam felnőni a lányomat” – mondta el Földesi-Szabó, akinek a puszta kíváncsiságon túl más, nyomósabb indoka is van a perre, de a részletekről még nem szeretne beszámolni. Hogy milyen eredmény tenné őt boldoggá, azt még maga sem tudja. “12 éve el vagyunk szakítva, itt már nem beszélhetünk apai érzésekről. Semmilyen kapcsolatunk nincs, pedig az első évek nagyon szépek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat a lányommal. (…) Úgyhogy ha más az igazság, mint amiben 17 éve élek, az talán valamelyest megnyugtatna és megmagyarázna sok mindent” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Apasági pert indított Bálint Antónia ellen az exe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top