nlc.hu
Sztárok
Dobos Evelin és Kovács Dániel csúnya átverés áldozata lett a nászútjukon

Dobos Evelint és Kovács Dánielt csúnyán átverték a nászútjukon

A pár szállodájának leírása számos valótlanságot állított, ráadásul egy vagyont fizettek ki érte...

Korábban már mi is írtunk róla, hogy mesés menyegző keretében mondta ki egymásnak a boldogító igent Dobos Evelin és Kovács Dániel. A nagy napon a sztárvilág színe-java is tiszteletét tette, a pár elmondása szerint pedig minden tökéletes volt, rengeteg vicces és katartikus pillanattal tarkítva. Mindezek után a sztárpár egy varázslatos nászútra indult, ott azonban nem minden alakult a tervek szerint, ugyanis átverés áldozatai lettek. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

 

A reptértől az első állomásunk nagyjából két óra autóútra volt, én vezettem, Dani meg addig szállást keresett, illetve foglalt. Ő egyébként ebben is nagyon jó, mindig fantasztikus helyeket talál. Mondjuk az, ahol az első éjszaka szálltunk meg, nem nyerte el a tetszésünket, de ez nem az ő hibája. Kissé át lettünk verve…

– árulta el a Best magazinnak Dobos Evelin, aki elárulta, hogy a szállodájuk leírásában az szerepelt, hogy van saját medencéje és közvetlen partszakasza.

Igen, csak azt nem írták oda, hogy a medence a társszállodájukban van fent, a hegyen, és hogy a strand négyszáz méter sétára van. Ezeken máskor nem szoktunk fennakadni, ám most a kényelem szempontjából fontosak lettek volna, pláne hogy egy kisebb vagyont fizettünk egy éjszakáért is

– mondta Kovács Dániel Richárd.

„Szerencsére a következő szállások telitalálatok voltak, és ötödannyiba kerültek…” – tette hozzá Evelin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top