nlc.hu
Sztárok
Szétszedik a kommentelők Kulcsár Edinát

Szétszedik a kommentelők Kulcsár Edinát

Rossz anyának tartják az egykori szépségkirálynőt.
Kulcsár Edina

Most szült és máris magára hagyta a párnapos kisfiát – ezzel támadják most az emberek Kulcsár Edinát. Óriási vihart kavart az exszépségkirálynő posztja, miután megosztotta, hogy kimozdultak a férjével, G.w.M.-mel. Emiatt egyből rázúdult a népharag: “rossz anya”, “felelőtlen szülő”, “szegény gyerekek” – ilyen és ehhez hasonló kommenteket kapott.

Kulcsár Edina elárulta a Tények Plusznak adott interjúban, hogy a kimozdulás oka az volt, hogy az újszülött kisbabájuk a kórházban nem kapta meg az egyik fontos oltást, amit most pótoltak az orvosok. “Ahhoz, hogy elmenjünk egy BCG-oltásra, ahhoz ki kell mozdulnunk. Egyébként csak hátra beültem, mert alapvetően több autóval mentünk, ugyanis vittük a gyerekeket is. Szóval nem értem, hogy miért kellene nekem minden képen a gyerekeket mutatnom, hogy bizonygassak bárkinek is, hogy ‘igen, körülöttem vannak a gyerekek!’ Úgyhogy semmi rosszat nem kell feltételezni. Az meg, hogy kimozdultunk, nem egy olyan negatív dolog” – magyarázta.

Kulcsár Edina és férje csak egy fotó erejéig bújtak össze egy közös képre, amíg az autókkal és a gyerekekkel félreálltak hazafelé. “Pont valamilyen étterem előtt voltunk, és csak beültünk hátra Márkkal és csináltunk egy képet, tehát még csak nem is menet közben készült a kép. Úgyhogy üzenem mindenkinek: nyugodjanak meg! Négygyermekes családanyaként azt gondolom, hogy felelősségteljes anyuka vagyok, és a gyerekeimnek élek, máskülönben nem lenne négy, és ők az életeim, szóval nyilván nem hagyom ott sehol a legkisebbet sem 4 naposan” – üzente a rosszindulatú kanapéhuszároknak.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top