Orrműtétje előtt volt csak igazán dögös Jennifer Grey

F. B. | 2024. Augusztus 16.
Nem csak a szexepiljét, de karrierjét is kicsinálta Jennifer Grey, aki szerint hírességként lépett be a műtétre és senkiként jött ki onnan.

Habár mindenkinek saját szíve joga, hogy mit csinál vagy éppen nem csinál a saját testével, azt el lehet mondani, hogy a nagy hollywoodi szakmabeliek szerint orrműtétje és számos egyéb beavatkozása után nemcsak a szexepiljét, de karrierjét is kicsinálta Jennifer Grey

A Dirty Dancing bájos, karakteres arcú főszereplőnőjének egy ponton elege lett abból, hogy nem lehet a végzet asszonya a vásznon, ezért többször is kés alá feküdt. Talán ma már úgy gondolja: bár ne tette volna! Jennifer először az orrát operáltatta meg, ám a műtét nem sikerült túl jól, majd ráncfelvarrás, mellnagyobbítás és botoxkezelések következtek. Mostanra a film régi rajongói sem ismernek rá, és sajnos szakmailag sem tud kapacitálni a változásból, hiszen szinte teljesen lemondtak róla a producerek. Jennifer így nagy szerepek híján leginkább sorozatokban játszik és jótékonysági eseményeken vesz részt. 

De vajon milyen volt még a sok beavatkozás előtt és hogy néz ki ma? Az alábbi galériánkra kattintva te is megtudhatod!

GettyImages-75501726

27 éves, gyönyörű fiatal lányként tűnt fel a nagy sikerű Dirty Dancing moziban. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-90783268

Patrick Swayze és Jennifer Grey nem igazán találták a hangot a film forgatásán, a kémia mégis elképesztő volt köztük. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-90060435

Jennifer Grey és Eric Roberts a film premierjén. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-150570141

Hírességként feküdtem fel a műtőasztalra, és egy senkiként jöttem le onnan - fogalmazta meg a színésznő a műtétje után. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-1947737169

Bár ikonikus göndör fürtjei néha visszaköszönnek, arca már egy kicsit sem hasonlít a régi önmagára. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2151971453

Jennifer Grey márciusban töltötte be a 64-et, de ezt senki nem mondaná meg róla. (Fotó: Getty Images)

Exit mobile version