nlc.hu
Sztárok

Jennifer Grey lánya

A Dirty Dancing Babyjének lányától leesik az állad

A Dirty Dancing – Piszkos tánc premierjére több mint harminc évvel ezelőtt, az 1987-es cannes-i filmfesztiválon került sor, és rögtön meghódította a világot. Elhiszed, hogy a film Babyje, azaz Jennifer Grey már 61 éves? Sőt, lánya is örökölte édesanyja szépségét!

Jennifer Grey híres szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, édesapja Joel Grey Oscar-díjas színpadi és filmszínész, anyja Jo Wilder színésznő, nagyapja pedig Mickey Katz, a híres komikus volt, így már kiskora óta a reflektorok fényében élt. A világhírnevet és a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat mégis a Dirty Dancing hozta meg számára. A színésznő csak 27 éves volt.

Jennifer Grey lánya csodaszép

Jennifer Grey 1987-ben (Fotó: Getty Images/Jim Smeal)

Nyíltan beszélt elrontott plasztikai műtétjéről

Az 1960. március 26-án született színésznő pályafutásának alakulását nagyban befolyásolta, hogy 1989-ben plasztikai műtétnek vetette alá magát, de az orrplasztika nem úgy sikerült, ahogy arra számított. 2012-ben a Daily Mirrornak adott interjújában élete legnagyobb baklövésének titulálta, hogy akkor kés alá feküdt.

„A műtétre még igazi sztárként mentem el, aztán a kórházból már egy felismerhetetlen nőként távoztam. A pokol orrműtéte volt ez. Azután én lettem az a valaha volt híres színésznő, akire a plasztika után már rá sem lehet ismerni” – mondta.

Mivel a műtét után arca elvesztette jellegzetes karakterét, sokan fel sem ismerték, így aztán az igazán jó szerepek el is kerülték a továbbiakban. Inkább tévéfilmekben és show-műsorokban láthatták a nézők. 2010-ben például szerepelt a Dancing with the Starsban, amit partnerével, Derek Hough-val meg is nyert.

Jennifer Grey lánya csodaszép

A színésznő családjával, 2018-ban (Fotó: Steve Granitz/Getty Images)

Jennifer Grey utolsó filmje, a Bittersweet Symphony 2019-ben jelent meg. Magánélete jól alakult: 2001-ben hozzáment Clark Gregg színész-rendezőhöz, lányuk, Stella még az év decemberében megszületett.

Stella 20 éves, és csodaszép

Jennifer Grey 2020-ban jelentette be, hogy 19 év után válik, de kislányuk sorsát továbbra is együtt egyengetik volt férjével. Stellát már kiskorában is elvitték egy-egy premierre, azonban gondoskodtak arról, hogy ne vigyék túlzásba a szerepeltetését.

Jennifer Grey lánya csodaszép

Grey fantasztikus formában van, lánya pedig kész nő (Fotó: Getty Images/Frazer Harrison)

2013-ban a Bízz bennem! című filmben tűnt fel édesapja oldalán, majd 2017-ben A SHIELD ügynökei című sorozatban is szerepelt. A fiatal lány 2020 májusában érettségizett le, jelenleg a Tulane Egyetem hallgatója.

(Nyitókép: Getty Images/ Amy Sussman)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top