nlc.hu
Sztárok
Fotók: így vonult be katonának Schobert Norbika

Fotósorozaton, ahogy ifjabb Schobert Norbi bevonult katonának

A fitneszguru fia belépett a Magyar Honvédségbe.

Toborzókampányt rendezett a Magyar Honvédség a Bálna központi toborzóirodájában augusztus 17-én. Az eseményen ifj. Schobert Norbert is jelen volt, aki akkor csatlakozott hivatalosan a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékosaihoz.

Rubint Réka és Schobert Norbi fia a helyszínen átesett egészségügyi vizsgálaton, majd aláírta a dokumentumokat. Mindezt az MTI fotóriportere is megörökítette:

Fotó: MTI/Soós Lajos

Fotó: MTI/Soós Lajos

 

Fotó: MTI/Soós Lajos

Fotó: MTI/Soós Lajos

 

Fotó: MTI/Soós Lajos

Fotó: MTI/Soós Lajos

 

Fotó: MTI/Soós Lajos

Fotó: MTI/Soós Lajos

“Ha van egy ország, amit szeretünk, akkor azt szerintem minden áron meg kell védenünk. Pont ezért csatlakozom én is a katonaság tartalékosai közé” – indokolta bevonulását a Sztárboxban is bizonyító fiatal celeb.

A szombati rendezvényen a 19 éves Schobert Norbi mellett még további fiatalok csatlakoztak a honvédséghez tartalékosként. A 3 hónapos kiképzésük Szentendrén zajlik majd.

A fitneszguru fia amúgy azért nem ment hivatásos katonának, mivel nem szeretne ezzel hivatásosan foglalkozni. “Ha szükség lenne a tartalékosokra valami oknál fogva, én ott leszek és vállalom a feladatot”magyarázta korábban. Barátnője ugyan nem örült a döntésének, hogy tartalékos katonának áll, de megértette.

Kiemelt fotó: MTI/Soós Lajos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top