nlc.hu
Sztárok
William Levy akkor és most

Így néz ki most az Árva angyal jóképű főszereplője

Feljelentették, kétgyermekes apa lett, elvált... Sok minden történt az Árva angyal férfi főszereplőjével az elmúlt 16 évben.

Nem, most nem a Vad angyalra gondolunk, aminek férfi főszereplője többször is járt hazánkban az elmúlt években. A 2008-as Árva angyal főszereplőiről hoztunk egy válogatást, benne természetesen azzal a William Levy színésszel, akiért világszerte rajongtak a nézők. 

Árva angyal William Levy

(fotó: Sajtószoba/TV2)

Levy idén augusztus 29-én lesz 44 éves. Rögtön az Árva angyal sikere után, komoly bajban találta magát. 2010-ben egy 17 éves lány feljelentett. Azzal vádolta a színészt, hogy orális szexre kényszerítette a Los Angeles-i Hilton Hotelben. A lány és édesanyja 2.5 millió dollárra perelte be a hírességet, végül vádalkut ajánlottak mondván, 500 000 dollár ellenében elállnak a feljelentéstől. Levy ebbe nem ment bele, és visszaperelte őket.

A színész 2003-ban jött össze Elizabeth Gutiérrez mexikói-amerikai színésznővel. Két közös gyermekük született, Christopher Alexander 2006-ban, Kailey Alexandra  pedig 2010-ben jött a világra.  Levy és párja, 2024 tavaszán végleg különváltak.

@tempo.novelistico Elenco "Cuidado con el ángel" 2008 e 2024. #foryou ♬ Sweet Things - Audiolist Productions

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top