Olvadnak róluk a kilók: sztárok, akik teljesen megváltoztak a fogyásnak köszönhetően

V.B.T. | 2024. Augusztus 20.
Meglett a bikini body, a titkukról pedig nyíltan beszélnek azok a hírességek, akik az utóbbi hónapokban nagyon sokat fogytak.

Azt mondják, a fogyás kulcsa az életmódváltás, ezzel tehetjük tartóssá a megszerzett alakunkat. Nagyon fontos, hogy miből mennyit eszünk, illetve a rendszeres testmozgás is elengedhetetlen – ezekkel érhetjük el hosszútávon a céljainkat. Számos híresség beszélt az elmúlt időszakban a fogyása titkáról, őket fogjuk most bemutatni. 

Erdélyi Mónika

A Mokka műsorvezetője egyik jó barátja, Jákob Zoltán segítségével tudott megszabadulni a nem kívánt kilóktól. A milliárdos ugyanis piacra dobott egy diétás termékcsaládot, amellyel Erdélyi Mónika viszonylag gyorsan tudott látványos eredményt elérni. A tévés nemrég az nlc-nek nyilatkozott, elárulta, hogyan sikerült lefogynia.

Fotó: Instagram

„Számomra az életmódváltás volt az egyetlen és a legjárhatóbb út, hiszen az életmódváltás nem egyenlő a fogyókúrával. Az lett a mottóm menet közben, hogy nem a küszködés az egyetlen út! És egyébként ez így is van. Tehát én már elég gyakorlott fogyókúrázó vagyok, illetve hát nevezzük akkor életmódváltásnak, bár igazából ezt csak először nevezhetjük annak, mert az előzőek azok inkább ilyen kúrák voltak, csakhogy a kúrának egyszer vége van, ennek meg nem. És szerintem egy idő után, amikor elkezdi érezni az ember, hogy milyen jól érzi magát azokkal az elvesztett kilókkal, akkor kezd könnyebbé válni, és akkor érzed azt, hogy igen, ez nem küszködés, hanem ez tök jó! És 20 kilót lefogyni szerintem úgy nem lehet, ha valaki szenved, vagy kínlódik, mert az nem fog menni. Nekem se ment volna. Vagy pedig kutyakemény akarattal, iszonyatosan szenvedve, és akkor ahogy vége van, az ember mondjuk hamburgerekkel álmodik, vagy akármikkel… Na, akkor jön is vissza gyönyörűen a sok kiló. Nekem ebben volt részem, nem is egyszer” – mondta Mónika.

Mészáros Piroska

A Drága örökösök színésznője sokáig küszködött, több fogyókúrát kipróbált, végül pár hónappal ezelőtt találta meg a tökéletes módszert, amivel 20 kilót fogyott. Mészáros Piroska felkeresett egy csoportterápiát, ahol kifejezetten evészavarokkal küzdőknek segítenek. Azt tudni kell ugyanis, hogy nemcsak az anorexia vagy a bulimia lehet evészavar, ugyanúgy annak számít a túlevés is.

„Velünk volt egy dietetikus, akivel megtanultunk helyesen és tudatosan étkezni, illetve egy pszichológus, aki abban segített, hogy mindegyikünk rájöjjön, milyen érzelmi helyzetben jelentkezik az evészavar, és hogyan lehet ezen segíteni” – árulta el a BEST-nek a színésznő, aki étkezési naplót is vezetett, továbbá saját szabályokat is hozott, amelyeknek köszönhetően könnyebb volt túllendülnie a nehézségeken. Végül húsz kilót adott le, és bevallása szerint most kisebb a súlya, mint húsz éve, amikor felvették a Színművészeti Egyetemre.

Singh Viki

Az énekesnő többször beszélt már róla, hogy küzd a pluszkilókkal. Sokszor lefogyott, majd valahogy mindig visszajöttek a kilók, ám most úgy tűnik, rátalált egy olyan diétára, amit hosszútávon is be tud tartani és jó eredményt ért el vele.

„Eddig -5 kg… közel a cél (még 3 kilót szeretnék fogyni, és ha ezt sikerül elérnem mindent elmesélek majd…) Annyit elárulhatok, hogy hatalmasat fordult körülöttem a világ, teljesen meg kellett változnom nekem is. Kezdetben nehéz volt, de mára hozzá szoktam az új életemhez,életmódomhoz. Nem mellesleg mostmár gyönyörűen regenerálódtam a műtétem” – írta a posztban Singh Viki, aki korábban hosszabban beszélt a beavatkozásról. 

„Nem tagadom, egy nagyon komoly műtéten estem át, ami egy elég kemény felépülési szakasszal jár. Mivel azonban én akartam ezt magamnak, nem pedig egy betegség döntött le, ezért nem akartam elhagyni magam a felépülés során. Talán egy kicsit túl hamar is bevállaltam már magamnak munkákat, de szerencsére mindenki nagyon megértő és segítőkész volt velem. Nyilván ennek ellenére éreztem fáradtságot, húzódást, fájdalmat a testemben, de nem hagytam, hogy ez ledöntsön a lábamról. Sőt, úgy érzem, az, hogy ilyen hamar visszarázódtam a munkába, még segített is a gyorsabb regenerációban” – árulta el korábban.

Exit mobile version