8 sztár, aki leszokott a dohányzásról

nlc | 2024. Augusztus 20.
Akadt, aki nikotinrágó, más hipnózis segítségével szabadult meg káros szenvedélyétől és olyan is, akinek a pandémia időszaka segített letenni a cigit.

A következő világsztárok egykor erős dohányosok voltak, ám saját, jól felfogott érdekükben vagy épp azért, mert szülővé váltak, úgy döntöttek, megszabadulnak káros szenvedélyükről. Azt is elárulták, milyen módszerrel sikerült felhagyniuk a dohányzással

Lady Gaga

„Már nem dohányzom, egy nap nap elszívnék 40 szál cigarettát. Teljesen leszoktam - hideg fejjel abbahagytam. De annyira nehéz volt. Ha nem dohányzol, ne dohányozz! Mert a leszokás még rosszabb. Annyira brutális. Én soha többé nem fogok dohányozni, mert azt hiszem, egy egész hétig láttam Jézust. Annyira szörnyű volt” – fejtegette Lady Gaga egy interjújában. (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Natasha Lyonne

„Olyan sokáig halogattam. Természetemnél fogva önpusztító mankókra támaszkodom” – nyilatkozta Natasha Lyonne a Varietynek. Úgy tudni, a színésznő nikotinrágó segítségével tette le a cigarettát. (Fotó: Phillip Faraone/FilmMagic)

Brad Pitt

Brad Pitt a világjárvány időszakában szokott le a dohányzásról, méghozzá azért, mert felismerte: nem képes arra, hogy csak naponta 1-2 szál cigit szívjon el, ezért inkább teljesen felhagyott káros szenvedélyével. (Fotó: Mike Marsland/WireImage)

Drew Barrymore

Drew Barrymore 2001-ben, 26 évesen szokott le a dohányzásról, hála Jefim G. Shubentsov hipnotizőrnek, más néven „Az őrült orosznak”. (Fotó: Bruce Glikas/WireImage)

Adele

Adele, aki korábban naponta akár 25 szál cigarettát is elszívott, néhány éve úgy döntött, hogy az egészsége és a gyermeke érdekében felhagy a dohányzással. A leszokáshoz szintén egy hipnoterapeuta segítségét vette igénybe. (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

Ben Affleck

Ben Affleck több mint 20 évig dohányzott és a cigarettát az identitása részének tekintette. Akkor döntött úgy, hogy leszokik, amikor először megtudta, hogy apa lesz. A színész ugyancsak hipnózis segítségével szokott le. (Fotó: Tim Mosenfelder/Getty Images)

Gisele Bundchen

„Rengeteg vörösbort ittam, napi másfél doboz cigarettát szívtam, és egész nap sajtburgert ettem. Úgy bántam a testemmel, ami a templomom és a legjobb barátom, mint a legrosszabb ellenségemmel” - idézte fel fiatal éveit Gisele Bundchen egy interjújában. A modell 2003-ban hagyott fel a dohányzással. (Fotó: Venturelli/WireImage)

Cameron Diaz

Cameron Diaz ma már szuper egészségtudatos, de a '90-es években naponta akár 20 szál cigarettát is elszívott. Azt mondja, a bűntudat végül segített neki leszokni. „Azért hagytam abba, mert a szüleim felháborodtak, hogy ennyit dohányzom, és rossz példát mutatok. Ez gyötörte a lelkiismeretemet.” (Fotó: Unique Nicole/Getty Images)

 

via

Exit mobile version