nlc.hu
Sztárok
Gáspár Zsolti egy birkával ajándékozta meg Demcsák Zsuzsát: "Kiöntheti neki a lelkét"

Gáspár Zsolti egy birkával ajándékozta meg Demcsák Zsuzsát: “Kiöntheti neki a lelkét”

Zsolti úgy érzi, nagyon sokat köszönhet a műsorvezetőnőnek, így igyekezett egy olyan ajándékot adni neki, ami igazán a szívéből jön.

Gáspár Zsolti egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg Demcsák Zsuzsát születésnapja alkalmából. A showman szeretett volna valami emlékezetes ajándékot adni, ugyanis úgy érzi, rengeteget köszönhet a műsorvezetőnőnek, akivel közösen vezetik a Farm VIP műsorát. Így hát nem másra, mint egy birkára esett a választása ajándék gyanánt. Zsuzsa tehát birkatulajdonos lett, de az állat a gazdánál marad, aki sosem adja el vagy vágja le.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Talán soha nem is gondolta, hogy egyszer birkatulajdonos lesz, de most mégis így történt

– fogalmazott Gáspár Zsolti, majd hozzátette: 

„Mindenki emlékszik még Bécikére, aki az én kedvenc birkám volt. Ő volt minden titkom tudója, neki mondtam el elsőként, ha öröm, és ha bánat ért. Amióta elment, az ő leszármazottjai közül választottam új kedvencet, és most Zsuzsika lett az egyik Béci leszármazott gazdája – osztotta meg a Borssal Zsolti, aki elmondta azt is, ha mostantól minden nap megköszönné Demcsáknak mindazt, amit a megismerkedésük óta érte tett, akkor sem érezné úgy, hogy eleget tett.”

Megváltozott általa az élete

Zsolti nagyon hálás a műsorvezetőnőnek, ugyanis úgy érzi, a karrierje akkor lett teljes igazán, amikor elkezdtek együtt dolgozni.

Tulajdonképpen ő az, aki mindvégig támogatott. Persze-persze, a Farm VIP előtt is szereztem már tévés tapasztalatokat, de a karrieremet mindenképpen két korszakra kell bontanom. Volt a Demcsák Zsuzsa előtti tévés életem, és van az, amelyiket mellette, miatta, vele kezdtem el, és ami végül tényleg tartósnak bizonyult.

– tette hozzá.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top