nlc.hu
Sztárok
Elcsíptük: Olaszországban veszi el szerelmét a Gossip Girl rosszfiúja

Elcsíptük: Olaszországban veszi el szerelmét a Gossip Girl rosszfiúja

Ed Westvick Instagram-oldalának tanúsága alapján hamarosan a törvény előtt is összeköti életét szerelmével, akit januárban kért meg.

A Gossip Girl, vagyis A pletykafészek című sorozaton egy egész generáció nőtt fel és olyan színészek karrierjét alapozta meg, mint Blake Lively, Leighton Meester vagy Penn Badgley. Nem szabad elfeledkeznünk azonban a tinidráma egyik legutálatosabb és egyben legkedveltebb karakteréről, Chuck Bass-ről sem, akit a jóképű színész Ed Westvick alakított.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Bár eleinte nem szántak nagy szerepet a film rosszfiújának, Ed Westvick olyan zseniálisan formálta meg a karakterét, hogy rögtön a nézők egyik kedvenc szereplője lett, ezzel alapozva meg kimozdíthatatlan helyét a szériában. Aki nem tudná, a sorozat több könyvön alapul, Blair és Chuck szerelme a könyvekben azonban sosem történt meg. Sőt, a regényben Chuck csak mellékszereplő, egy kavarógép, akivel senki sem törődik igazán. Chuck és Nate barátsága sem létezik a könyvben.

A könyvvel ellentétben azonban a tévéképernyők előtt rengetegen izgultak körömrágósan Chuck és Blair szerelmi szála közben, illetve drukkolva figyelték a milliárdos csemete sikerért és a megbecsülésért folytatott küzdelmét. Blair és Chuck szerelme végül a sorozat egyik fő szálává alakult, mindenki azért szorított, hogy megkapják azt a boldog befejezést, ami a nézők szerint járt nekik.

Íme, Ed Westvick szerelmi története

Úgy tűnik, hogy a sorozat befejezése után 12 évvel a rosszfiú karakterét megformáló színészre is rátalált a boldogság, méghozzá egy gyönyörű bollywoodi színésznő személyében, akivel Olaszországban készülnek egybekelni. A pár a mesés Amalfi-parton köti össze életét, ahová stílusosan magángéppel érkeztek. A gépen több meghívott is velük utazott, a menyasszony leendő sógorai és fia, Andreas is velük tartott, aki még az előző párjától született. Ed és szerelme Amy Jackson egyébként idén januárban jegyezte el egymást.

Ed magánélete a sorozatban megformált karakteréhez is hajazott, korábban ugyanis egy nő azzal vádolta, hogy napokra bezárta és szexrabszolgának használta őt a hollywoodi sztár.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top