TV-sztárok

Elvették gyermekeit Kelly Rutherford színésznőtől

Pert vesztett volt férje ellen Kelly Rutherford. A Gossip Girl színésznőjétől a bíróság elvette a gyermekfelügyeleti jogát.

Nem tudja, mikor láthatja kilenc – és hétéves gyermekeit Kelly Rutherford. A színésznő 2008-ban vált el német származású férjétől, ekkor a bíróság úgy határozott, a szülők megosztott felügyeletet kapnak. Ám 2012-ben Rutherford ügyvédjén keresztül megtámadta a férfit, akit ennek következtében kitiltottak Amerikából, így attól a jogától is megfosztották, hogy láthassa gyermekeit. A férfi nem hagyta annyiban a dolgot, pert indított a Gossip Girl sztárja ellen, a hosszan elhúzódó ügyben pedig a bíróság most mondta ki az ítéletet: a gyerekek az édesapjukhoz kerülnek. Ez pedig azt jelenti, hogy Európába költöznek, így a színésznő még hétvégenként sem tudja látogatni őket. Arról egyelőre nincs információ, hogy Kelly Rutherford fontolgat-e további jogi lépéseket.

Kelly Rutherfordról és gyermekeiről a galériánkra kattintva láthatsz képeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top