nlc.hu
Sztárok
Mc Hawer Molnár Gusztávról: „Ha az utcán alszik az ember, onnan már nem nagyon van visszaút…”

Mc Hawer Molnár Gusztávról: „Ha az utcán alszik az ember, onnan már nem nagyon van visszaút…”

A maga is korábban alkoholproblémákkal küzdő zenész kíméletlen őszinteséggel elmondta véleményét Molnár Gusztáv helyzetéről és kilátásairól.

Korábban már mi is hírt adunk arról, hogy a jelek szerint nemcsak Molnár Gusztáv szerelmi élete, hanem józansága is válságba került. A színészt ugyanis ittasan, járdán fekve fotózták le a Corvin-negyedben, egy kuka mellett, ahol földön fekve aludt. A fotó eljutott MC Hawer-hez is, aki saját közösségi oldalán posztolta azt újra, mint mondja, segítő szándékból. A zenész ugyanis ezzel a verbális pofonnal szeretne ismét segítő kezet nyújtani neki, ugyanis egyszer már megpróbálta azt.

Fotó: press.tv2.hu

Fotó: press.tv2.hu

“Nem rossz szándékból raktam ki azt a fotót ami a sajtóban megjelent, ahogy az utcán alszik. Egy közszereplőhöz ez nem méltó viselkedés még akkor sem, ha bármilyen állapotba van, bármi is történik. Százmillióan, egy csomóan nyújtanak felé segítő kezet, én is felajánlottam, hogy találkozzunk, beszéljük át, úgy volt, hogy találkoztunk, de aztán csak nem akart velem találkozni. Én meg nem erőlködtem tovább, hát mit erőlködjek. Ha nem kér segítséget, akkor nem kap. Azt gondoltam, hogy ő már érzi magát annyira stabilnak, hogy ebben a dologban nem kér segítséget.”  – kezdett bele mondandójába az előadó, aki posztja után egy videóüzenetet is feltöltött, hogy megmagyarázza, miért is töltötte fel ő maga is az oldalára a színészről a fotót.

Pontosan tudja, miről beszél

MC Hawer videóüzenetében azt is elmeséli, hogy öt kínkeserves próbálkozás után, 11 évvel ezelőtt sikerült letennie neki is az alkoholt, így pontosan tudja, miről beszél akkor, amikor erről a nehéz helyzetről beszél. Mint mondta, volt egy időszak, amikor a gyerekei már sírva könyörögtek, hogy ne igyon. De nem érdekelte őt ez akkor, mert jól érezte magát a helyzetben és nem érezte, hogy káros lehet számára. Az alkohol erősebb volt mindennél. Végül azonban sikerült megszabadulnia függőségétől, posztjában pedig azt üzente Molnár Gusztávnak is, hogy neki is van választása. Viszont ehhez egy nagyon komoly döntés kell.

Az utcán alvás egy olyan stádium lehet, amikor már a minden is mindegy. És ebbe a stúdiumba amikor már eljut az ember, onnantól már nem nagyon van visszaút.

“Nem lehet könyörgéssel, kéréssel, szép szóval megállítani ezt, csak keményen… Mindenki próbál neki segíteni, de egyszerűen nem fogadja el a segítséget. A piába menekül. Ha a piába menekül, akkor sajnos az lesz a sorsa, mint ami volt Flipper Öcsinek és ami lett volna nekem is, ha nem tudok leállni… Itt már a szép szó nem segít, higgyétek el!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top