nlc.hu
TV-sztárok

MC Hawer a függőségekről

MC Hawer: „Minden sikeres előadó szenvedélybeteg”

Tapasztalatból beszél.

MC Hawer (Koczka Géza) 25 évig volt az alkohol rabja, csak a 10. próbálkozásra sikerült végleg letennie az italt. Azóta küldetésé vált számára, hogy megmutassa az embereknek, milyen károkat okozhat ez a függőség. 

MC Hawer

MC Hawer (Fotó: Facebook)

A mulatós sztár most Instagram-oldalán osztott meg egy hosszú bejegyzést, melyben arról beszél, azok, akik a zeneiparban dolgoznak hajlamosabbak rá, hogy valamilyen káros szenvedélynek a rabjai legyenek. 

Mi, akik sikeresek vagyunk a zenében, sokkal esélyesebbek vagyunk a ráfüggésekre. Hiszen azért választottuk ezt a hivatást, mert ki akartuk élni kreativitásunkat és szenvedélyünket. De sokszor pont a sikerességet, népszerűséget nem könnyű elviselnünk. Mert senki sem tudja előre, milyen lesz az. Hisz előtte ismeretlen volt számunkra is. Aztán az ezzel járó súlyt próbáljuk meg könnyíteni. Ki szerrel, ki alkohollal. Aztán talán van, aki infarktust kap a sok siker okozta adrenalintól és belehal, vagy nem, van aki képes lesz túllépni és józanul kezelni. Ami a lényeg: szerintem MINDEN SIKERES ELŐADÓ SIKERFÜGGŐ “SZENVEDÉLY”(BETEG). A sikerességnél egy rosszabb van: a SIKERTELENSÉG… Tehát inkább szürcsölöm a siker levét, ami nekem pont elég és ezért örökké hálás leszek nektek” – olvasható MC Hawer posztjában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top