nlc.hu
TV-sztárok

MC Hawer a TikTok-ról

MC Hawer: „A rajongóim mérgesek rám”

Egyszerűen nem tud ennyi helyre figyelni.

MC Hawer mindig is nagyon aktív volt a közösségi oldalain. Nemcsak a munkásságáról oszt meg tartalmakat Facebook-on és Instagram-on, hanem a magánéletét is sokszor kipakolja. Most egy újabb platformot talált magának és felregisztrált TikTok-ra. 

MC Hawer

MC Hawer( Fotó: Facebook)

A zenész pár nap alatt több ezer követőre tett szert és a videóit már 75 ezren megnézték. A Bors megkereste, hogyan bírja a tempót, amit a közösségi média diktál, ráadásul nemcsak sok kommentet, rengeteg üzenetet is kap, amikre nem mindig tud azonnal reagálni. 

„Néha a hozzászólásokban letámadnak és nekem szegezik a kérdést, hogy miért nem válaszolok a privát üzenetekre. Van, hogy a rajongóim mérgesek rám emiatt. Nem tudok mindig mindenkinek reagálni, mert sok üzenetet kapok, de igyekszem pótolni. Annyira sok közösségimédia-platformon vagyok jelen, amit kezelni kell, hogy mondhatni, folyamatosan azon töröm a fejemet, melyikre mit tegyek ki. Ráadásul nemcsak a személyes oldalaimat kell folyton frissíteni, hanem a zenekarhoz tartozókat is. Nem mindig könnyű – mondta a zenész, aki hozzátette, szerinte van pozitívuma annak, hogy ilyen felkapottak ezek az appok. – Sajnos vagy nem sajnos, nagyon népszerű lett a TikTok. Én is élvezettel nézegetem néhány ember videóját, érdekes dolgokat töltenek fel, amikből igyekszem megtanulni és ellesni a videók szerkesztését. Úgy tűnik, sikeresen veszem ezt az akadályt is, ilyen értelemben szeretek kreatívkodni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top