nlc.hu
TV-sztárok

MC Hawer a sok nehézség után

MC Hawer: „Bár voltak nehéz, küzdelmes, gyötrelmes időszakok is, boldog vagyok”

Onnan is felállt, ahonnan nem mindenki tudna.

MC Hawer élete tele volt bukkanókkal, amikből sosem csinált titkot a nagyközönség előtt. A mulatós sztár majdnem 25 évig volt az alkohol rabja, kétszer megjárta a zárt osztályt és csak 10. alkalomra sikerült végleg letennie az italt. Azóta küldetésé vált számára, hogy megmutassa az embereknek, milyen károkat okozhat ez a függőség. 

Mc Hawer

Fotó: Instagram

A szerelemben sem volt mindig szerencséje: volt, amikor fiatalabb rajongójával jött össze, de a lány csak kihasználta és megcsalta. Következő kedvesével már az esküvőt tervezték, amikor az a kapcsolat is zátonyra futott. Most mégis úgy érzi, mindennel elégedett az életében. 

Próbálom az életemet szépen csinálni. Belsőleg és külsőleg is figyelek magamra. Öt évvel ezelőtt a fogamat csináltattam meg, most nyáron pedig a szemműtétemre is sor került. Úgy érzem, minden szempontból rendben vagyok, semmi sem maradt ki az 58 évemből. Ha holnap meghalnék, elégedett voltam az életemmel. Nincs okom panaszra az elmúlt 3 évtizedet tekintve, nem is kívánhatnék jobbat. Bár voltak nehéz, küzdelmes, gyötrelmes időszakok is, boldog vagyok” – mondta a Ripostnak MC Hawer, aki legutóbbi nagy dobása, hogy Alee-val adtak ki közösen egy számot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top